Спогад про чудову мандрівку

Дата: 06.10.2017 08:24
Кількість переглядів: 659

 Фото без опису Кожна поїздка – це зустріч з новим, невідомим, цікаві зустрічі і несподівані знайомства. Поїздку до Польщі ми чекали з особливим трепетом.

  І от, нарешті, 24 жовтня нас проводжали батьки, друзі, а мер міста Жгутов В.В. побажав щасливої дороги і приємних вражень.

  14 годин дороги промайнули швидко, адже були веселі жарти, пісні, радісне передчуття нового.

  Місто Острув Велькопольський зустріло нас сонячною погодою, а школа №14 радісними посмішками і солодощами. Приємне чаювання допомогло познайомитися, а згодом нам запропонували оселитися в сім’ях. Мені було цікаво дізнатися, як живуть однолітки. Домініка, з якою у нас виявилися спільні інтереси, багато розповіла і познайомила зі своєю сім’єю.

  Мене прийняли гостинно, приділяли максимум уваги.

  На другий день відбулося знайомство з польськими і німецькими школярами. Разом ми виготовляли ароматне мило ручної роботи, обкладинки для блокнотів, грали рухливі ігри, веселились від душі. Після смачного обіду – «Квест» і «Lego», а вечеря вже у новій родині.

  Дуже цікавим видався третій день, адже ми побували в старовинному місті Вроцлав. Там відвідали музей «Гідрополіс», де дізналися про історію води. Ще побували в зоопарку, відвідали Sky Towen – багато функціональний хмарочос, який є найвищою будівлею міста.

  Четвертий день розпочався катанням по місту на бричках та смачними сосисками. А далі – грандіозний концерт, в якому брали участь поляки, німці та ми. Наші запальні танці, яскраві костюми не залишили байдужими нікого. А ми пишалися тим, що новим друзям подарували частинку нашої культури, показали краплинку рідної України. День закінчився фотосесією та ще одним виступом в Przygodricach .

  П’ятий день став днем мандрівок, він подарував нам зустрічі з містами-побратимами Острува Велькопольського.

  Трепетним видався останній день поїздки. Ми не хотіли прощатися з новими друзями та їх сім’ями. Але й заскучали вже за рідними. Впевнена, що нові знайомства продовжаться, запалена іскорка дружби не згасне, нові  зустрічі відбудуться!.

  А за незабутню поїздку до Польщі від імені усіх членів делегації хочу щиро подякувати міському голові Жгутову В.В. та усьому депутатському корпусу.

 

Учениця 9 класу 
Ківерцівської ЗОШ №4                                                                                                        Савчук Вероніка

 

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних