Ківерцівська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «План зонування території міста Ківерці, Волинської області»

Дата: 13.11.2017 08:43
Кількість переглядів: 1028

      Згідно  ст. 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» План зонування території розробляється на основі генерального плану населеного пункту (у його складі або як окремий документ) з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон. «Генеральний план міста Ківерці » розроблено на виконання рішення  міської ради від 19 лютого 2014 року №36/26 із змінами внесеними рішенням №48/29 від 30.01.2015 року, №4/22  від 30.12.2015 року. Розробка плану зонування території (Зонінг) виконана у відповідності до Настанови про склад та зміст плану зонування території (зонінг) ДСТУ- НББ.1.1-12:2011.

Розробка плану зонування території відбулася на вимогу пункту 3 Статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»: «У разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог цього Закону, передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб забороняється» та пункту 4 цього ж ЗУ: «Зміна цільового призначення земельної ділянки, яка не відповідає плану зонування території та/або детальному плану території забороняється».

Замовник  проекту:  Ківерцівська  міська рада.

Розробник проекту: Товариство з обмеженою відповідальністю «Кайлас Аеро», місто Київ

З матеріалами проекту містобудівної документації  можна ознайомитися в приміщенні Ківерцівської  міської  ради:  понеділок – четвер   з 8.00 до 17.00 год., п’ятниця з 8.00 до 15.45 перерва на обід з 13.00 до 13.45  та на офіційному веб-сайті  міської ради з 13 листопада 2017 року.

Відповідальний: заступник міського голови  з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Цюрак Т. В.  тел. 2 10 43.  

Пропозиції  та   зауваження  від  фізичних  та   юридичних  осіб приймаються  до 13 грудня   2017 року  за  адресою:   м. Ківерці,   вул. Шевченка,14.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції  подаються  громадянами  у  письмовому  вигляді   із зазначенням  прізвища,   ім’я та по батькові,  місце  проживання,  особистим підписом  і  повинні  містити  обґрунтування          з  урахуванням  вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

Презентація «Плану зонування території міста Ківерці» буде проходити  14 грудня 2017 року  о  11.00  годині      в приміщенні міської ради  м. Ківерці, вул. Шевченка 14.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних