Капітальний ремонт вул. Комунальна

Дата: 29.08.2018 09:31
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису

У рамках виконання програми «Міські дороги» міста Ківерці на 2018 рік, затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.11.2017 року № 23/7 завершились роботи з капітального ремонту вул. Комунальна. Роботи по відновленню дорожнього покриття виконала підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» згідно заключеного договору. Виконання робіт було ускладнене наявністю на даній ділянці 13 водопровідних колодязів. Оплата буде здійснюватись згідно актів виконаних робіт.

До початку робіт по капітальному ремонту даної вулиці працівниками Ківерцівської дільниці водопостачання ВП Рівненсько-Тернопільського територіального управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» було проведено заміну водопровідної труби закупленої за кошти міського бюджету, для запобігання аварійних ситуацій на водопровідних мережах та руйнування відновленого дорожнього покриття.

Шановні мешканці вулиці Комунальна та прилеглих вулиць, звертаємося до Вас з проханням цінувати результати праці людей та бережно ставитись до комунального майна, не руйнувати нове дорожнє покриття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних