Пошук

Непересічна подія для нашого міста

Дата: 28.11.2018 14:10
Кількість переглядів: 729

         

Ось уже, понад чотири роки місто Ківерці тісно співпрацює із містами-партнерами із Сходу України – м. Сватове Луганської області та ЗОШ №4  м. Покровськ Донецької  області. Волонтери «Самооборони» міста на чолі із депутатом міської ради Сергієм Гетманчуком постійно забезпечують необхідним хлопців міста і району, які боронять нашу країну на Сході, тож візит народного аматорського фольклорного ансамблю «Заграйярочка» м. Волноваха Донецької області в м. Ківерці став важливою подією 26 листопада 2018 року.

       Під час фольклорної експедиції зустрілись два самобутні творчі колективи: Народний аматорський фольклорний ансамбль "Толока" м.Ківерці та фольклорний ансамбль "Заграйярочка" м.Волноваха Донецької області, які у невимушеній, дружній атмосфері, -  атмосфері українських традицій, народності, любові до свого рідного краю, його історії, звичаїв та традицій переспівували мелодійних пісень, ділились автентичними надбаннями. До якоїсь частини експедиції доторкнувся міський голова Володимир Жгутов. Він розповів історію знайомства міста Ківерці зі Сходом, зокрема, містом Сватове, пізніше містом Покровськ. Про цікаву співпрацю, яка продовжується з року в рік у вигляді дружніх візитів, телефонних дзвінків, спільних відзначень різних свят, скайп зав’язків та навіть скайп мостів. Костянтин Грубич з телевізійною групою ТСН каналу 1+1 все це відзняли для створення нового хорошого проекту, який не на словах об’єднує нашу країну, людей, а справжніми вчинками та подібними експедиціями.

   Сподіваємось, глибока мета такої далекоглядної співпраці матиме свої щедрі плоди у вигляді взаємної любові та поваги до свого коріння, історії, один до  одного, Заходу до Сходу!

 

Інші публікації:

http://kivadm.gov.ua/news/tvorcha-zustrich-amatorskyh-kolektyviv-z-kiverec.html

 

Фото взяті з фейсбук сторінок Юрія Сухарєва та Миколи Скубія



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.