Пошук

16 дітей з Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості побували у гміні Пшигодзіце республіка Польща

Дата: 22.08.2018 10:33
Кількість переглядів: 594

 

З 14 по 20 серпня 2018 року 16 дітей з Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості за підтримки Ківерцівської міської ради та на запрошення вуйта гміни Пшигодзіце Кшиштофа Расяка побували на відпочинку в республіці Польща.

Співпраця між нашим містом та гміною Пшигодзіце Великопольського воєводства триває уже більше ніж 10 років. За цей час більше 100 дітей з Ківерець відвідали гміну Пшигодзіце.

Вихованці центру дитячої та юнацької творчості представляли нашу українську культуру у танці і пісні. Вони прийняли участь у місцевому фестивалі «Обжинки» у селищі Хінова та Янкове (гміна Пшигоджіце). Також були учасниками концерту для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями у місцевості Антонін.

Наші діти прийняли участь у спільному обряді обжинок, який розігрується перед глядачами як театралізоване дійство, а також станцювали спільний танець з учасниками місцевого фольклорного колективу «Косанєжи».

Танцювальні композиції дітей з Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості дуже сподобалися польським глядачам, вони отримали безліч оплесків і гарні відгуки про свій виступ.

Окрім виступів, діти мали чудову можливість відпочити на базі туристичного комплексу «Антонін». Побували у аквапарку під відкритим небом у місті Острув Великопольський, отримали позитивні емоції та гарні враження.

Оксана Баранович

PS. Ківерцівська міська рада висловлює подяку педагогам Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості Руслану Горохолю та Ользі Мельничук.

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

 

Стаття і фото на офіційному сайті гміни Пшигодзіце


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.