Пошук

Привітання міського голови з Днем працівника лісу

Дата: 15.09.2017 10:46
Кількість переглядів: 766

Щиро вітаю Вас з Днем працівників лісу!

Ваша професія — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси – це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров‘я людини. Для України це безцінний дар, особливе багатство.

Діяльність колективу працівників лісогосподарської галузі має особливе значення. Нині перед лісівниками стоїть низка надважливих завдань. Вам належить і надалі збільшувати лісистість, оберігати екологічну привабливість лісів, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися із самовільними вирубками, пожежами та шкідниками, піднімати матеріальну базу лісової науки й освіти до сучасного європейського рівня.

Охорона цього безцінного дару природи – високе покликання працівників лісового господарства. Щоденна праця в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати зелене багатство країни, забезпечувати екологічну безпеку людей та гармонійну взаємодію суспільства і природи. Спрямовуючи зусилля на зміцнення лісового фонду України, лісівники вносять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

Сподіваюсь, що ваша важка наполеглива праця щодо збереження, невиснажливого використання та відтворення лісів буде взірцем для всіх інших.

Шановні працівники та ветерани лісового господарства, дякуючи Вам за невтомність і самовідданість, щиро бажаю щастя, добра та достатку.

Бажаю всім ківерцівським лісівникам міцного здоров’я, родинного благополуччя та вагомих трудових досягнень.

 

З повагою

 міський голова                                                                                                       В.Жгутов



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.