Легалізація найманої праці - гарантована соціальна захищеність

Дата: 22.03.2018 12:33
Кількість переглядів: 840

Фото без опису

Важливим напрямом діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування є належний захист трудових прав працівників, детінізація заробітної плати та легалізація трудових відносин. Здійснення ефективного відповідного контролю є вкрай необхідним не тільки для забезпечення трудових гарантій найманих працівників, а також для наповнення фондів соціального страхування та місцевих бюджетів всіх рівнів.

Для здійснення контролю за використанням роботодавцями найманої праці в місті активно працює робоча група з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення до складу якої входять представники відділу праці управління соціального захисту населення, представники міської ради, державної податкової інспекції, управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку, управління фінансів, поліції, управління держпраці, центру зайнятості населення та інших структурних підрозділів.

21 березня 2018 року було проведено 7 повторних перевірок суб’єктів підприємницької діяльності та виявлено 5 працівників, які працювали без належного укладення трудових відносин. Робочою групою з питань легалізації найманої праці було складено акти та рекомендовано усунути порушення в частині оформлення найманих працівників до 01.04.2018 року.

Звертаємо увагу роботодавців - легалізуйте зайнятість населення та відмовтесь від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить: зняти соціальну напругу, громадянам отримати реальну соціальну підтримку. Пропонуємо негайно зареєструвати належним чином трудові відносини зі своїми найманими працівниками. У випадку не виконання вимог законодавства контролюючі органи будуть застосовувати всі заходи впливу за порушення законодавства з праці у межах своєї компетенції.

Виконавчий комітет Ківерцівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних