ІІІ Східний Форум місцевого самоврядування та економіки

Дата: 09.10.2017 13:52
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

 

Уже втретє 6-7 жовтня 2017 року в місті Томашув Любельський (Польща), яке є партнерським містом Ківерець, у Конгрес-центрі освіти за підтримки Люблінського католицького університету відбувся ІІІ-й Східний  Форум місцевого самоврядування та економіки «Інструменти транскордонної співпраці та економічного розвитку Польщі та України».

Цього року на цьому великому міжнародному заході, в якому взяли участь представники органів місцевого самоврядування України та Польщі, представники бізнесу та науки з Польщі, України та Білорусі, зібралося близько 200 учасників. Наше місто представляла делегація у складі секретаря міської ради Оксани Баранович та заступника міського голови з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Таїси Цюрак.

Тема форуму в цьому році мала на меті об'єднати перспективи економічного розвитку з реалізацією стратегії розвитку бізнес установ, можливості навчання і використанні всіх форм підтримки для розвитку, обмін досвідом, створення мереж, сприяння розвитку співпраці. Обговорювався також питання про наявні інструменти для розвитку бізнесу, органів місцевого самоврядування та галузей науки.

Учасники форуму мали можливість взяти участь у роботі сесій форуму, обмінятися досвідом та налагодити контакти з представниками Білорусі, Польщі та інших міст нашої країни.

Всі учасники здобули досвід, величезний об’єм інформації, який неодмінно буде використаний кожним учасником Форуму у своїй сфері, реалізації, зокрема і на розвиток нашого міста.

 

Секретар ради                                                                                                                                                 О.Баранович

                                                         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних