Літній відпочинок талановитих та обдарованих дітей міста в таборі «Крокус» м. Томашова Любельського Республіка Польща з 03 по 12 липня 2017 року в світлинах.

Дата: 14.07.2017 15:27
Кількість переглядів: 747

Фото без опису>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

Ківерцівська міська рада, як організатор поїздки, висловлює щиру подяку  депутату Ківерцівської міської ради Петру Чайці та підприємцю  Володимиру Глушку за надану допомогу при перевезенні дітей.

Відгуки дітей про поїздку:

Баш Анастасія: «В Польщі мені дуже сподобалося. Ми відвідали безліч цікавих місць, наприклад Центр науки «Коперник» і зоопарк в місті Замості. Я завела багато нових друзів у цьому таборі та продовжую з ними спілкуватися. Тому дякую щиро всім людям, які надали мені можливість здійснити цю поїздку».

Максим Куліба: «Мені дуже пощастило, що літо подарувало для мене такий чудовий та цікавий відпочинок у Польщі. Сподобалось усе: спілкування з ровесниками, екскурсії, ігри та розваги. А особливо поїздка до Варшави, катання на конях та відвідини зоопарку. Я трішки почав розуміти польську мову. Вона дійсно дуже подібна до нашої рідної мови. Велике спасибі нашому меру Володимиру Володимировичу Жгутову за таку прекрасну поїздку. Хочу усім побажати сонячного літа і цікавих подорожей».

Лавренюк Юлія: «Мені сподобались цікаві екскурсії, зоопарк у Замості, прогулянка в парку, катання на конях, плавання в басейні. Цікаво було у Центрі «Коперника» і в планетарії. А також сподобалася наша супроводжуюча Світлана Вікторівна».

Олександр Волох: «Я просто у захваті від цієї подорожі. Я був вражений від величезного стадіону у Варшаві. А у Центрі науки «Коперника» мені аж дух перехопило. Робот там крутецький! А планетарій – це справжня космічна мандрівка. Я вперше у житті проїхався верхи на коні. Ох, як мене захопило це все!».

Софія Гловацька: «Побувавши в Польщі мені сподобалась екскурсія по Томашув Любельському, Варшаві, Замості. А найбільше запам’ятався зоопарк, Центр «Коперника», піцерія, їзда верхи на конях та басейн».

Новосад Анна: «Я їздила у Польщу вперше, тому у мене дуже багато вражень. Мені дуже сподобалось, що ми відвідували різні міста Польщі: Замостя, Краснобруд. Томашув Любельський та Варшава запам’ятались мені найбільше. Ми були у Польському Сеймі. До поїздки у Польщу я могла бачити його тільки в інтернеті або по телевізору, але я побачила його на власні очі. Ще дуже було цікаво у Центрі «Коперника»: різні експерименти та досліди, анатомія людини. У Томашуві є дуже гарний парк. Ми ходили туди дивитися на фонтани, які світилися різними кольорами. А ще нас пригощали дуже смачним морозивом. У Любліні ми заїздили у Макдональдс. Було дуже смачно. В останній день нас завезли покататися верхи на конях. Коли ми смажили сосиски до нас приєднався мер міста та подарував маленькі сувеніри на пам’ять. Словами описати неможливо, все треба бачити власними очима. Як хочеться, щоб скоріше наша Україна була також багата, чиста і охайна, а саме головне – щоб не було війни. Хочу виразити подяку нашій «Мамі» Світлані Вікторівні, з нею було дуже весело під час поїздки. Також велике щире дякую нашій Ківерцівській міській раді за поїздку до Польщі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних