Пошук

І відкритий дитячо-юнацький чемпіонат м.Ківерці з рукопашного бою

Дата: 28.03.2017 16:34
Кількість переглядів: 845

       26 березня 2017 року в місті Ківерці, в приміщенні міської ДЮСШ,  вперше в історії міста,  відбувся І відкритий дитячо-юнацький чемпіонат м.Ківерці  з рукопашного бою. Організаторами даного турніру виступили Ківерцівська міська рада та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», який два роки тому назад  розпочав активно розвивати даний вид спорту на території Ківерцівського району. 

   В даних змаганнях прийняли участь близько 150 спортсменів - представників різних видів єдиноборств: рукопашного бою (ВОСК «Магістр», ВРКРБ «Інсайт», СК «Легіон»), козацького двобою (СК «Герць»), змішаних єдиноборств ММА (СК «Воїн») із  Ківерцівського, Рожищанського та Луцького районів. Турнір проходив серед спортсменів віком від 8 до 17 років у двох етапах спортивної  підготовки: початкового та навчально-тренувального.

     Незважаючи на перший такий старт цього виду  спорту у м.Ківерці, турнір відбувся на високому організаційному та спортивному рівні. Юні бійці в ході своїх поєдинків продемонстрували володіння широким арсеналом ударної та кидкової техніки, тактичними прийомами ведення спортивних двобоїв, заповзятість, міцність  духу та велике прагнення до перемоги. Саме тому, головною суддівською колегією під час  нагородження переможців та призерів, ряд спортсменів були відзначені спортивними кубками додатково за волю до перемоги та кращу техніку. Серед них, це - Васильчук Дмитро (СК «Легіон»), Протасюк Андрій, Петренко Максим (ВРКРБ «Інсайт»), Пасич Юрій (СК «Воїн»), Грищук Денис, Яковчук Давид, Омелюк Павло (ВОСК «Магістр»), Ящук Павло (СК «Герць»).

      Серед ківерчан переможцями та призерами у своїх віко-вагових категоріях стали:  Блінов Віктор - 1 місце (12-13 років, до 40 кг), Юскевич-Красковський Ілля - 3 місце (12-13 років, до 50 кг), Верема Максим – 1 місце (14-15 років, до 70 кг), Поліщук Андрій – 2 місце (16-17 років, до 55 кг), Ярмошик Назарій – 1 місце (16-17 років, до 60 кг), Бенях Ілля – 3 місце (16-17 років, до 70 кг).

      В командному заліку місця розподілилися наступним чином: третє місце чемпіонату виборов клуб змішаних єдиноборств ММА «Воїн» (головний тренер – А.Зінчук), друге посів клуб рукопашного бою «Інсайт» (головний тренер – В.Паліївець), а переможцем став клуб рукопашного бою «Магістр» (головний тренер – Д.Грисюк). 

      Організатори турніру висловлюють щиру вдячність  сектору у справах молоді та спорту Ківерцівської РДА та Фонду І.Палиці «Тільки разом», ДЮСШ м.Ківерці, ЦДЮТ м.Ківерці за підтримку у проведенні даного турнірі.

Додаткову інформацію можна знайти тут:

http://volyninfo.com/u-kivertsyah-vidbuvsya-chempionat-z-rukopashnogo-boyu/

https://vk.com/club101258943

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.