День захисника України відзначили в м. Ківерці

Дата: 17.10.2018 19:25
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Представники влади, військовослужбовці, учасники АТО(ООС), духовенство, трудові колективи установ, організацій, підприємств міста, учнівська та студентська молодь, жителі краю пройшли колоною вулицями міста. До пам’ятників Т.Г.Шевченку, Героям Небесної Сотні, Борцям за волю України, Невідомому солдату та до меморіальних дошок загиблих учасників АТО, під стукіт барабанів, вони поклали квіти та лампадки. На Меморіалі слави у міському парку хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави. Рідним загиблих Героїв-ківерчани вручили квіти. За полеглими Героями священики Свято-Покровського собору УПЦ КП м.Ківерці відслужили панахиду. Відтак, учасники заходу перемістилися до районного будинку культури де відбулися урочисті збори та святковий концерт.

Голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, вітаючи зі святом захисників та присутніх у залі, зазначив: “Сьогодні ми вшановуємо усіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до сучасних оборонців держави. Висловлюю щиру вдячність усім землякам, які захищають нашу країну на сході та всім хто бере активну участь у підтримці армії. Від щирого серця бажаю миру, щастя, здоров’я, родинної злагоди та оптимізму!”

До вітань долучилися заступник голови районної ради Тамара Чигрин та міський голова Володимир Жгутов.

По завершенню виступів на сцену запросили  іменинницю – донечку Героя, що віддав своє життя за Україну, Іванну Степанову. Сьогодні дівчинці виповнюється 8 років. Зі святом її привітали представники влади, військового комісаріату та міської спілки учасників АТО “Альфа”.

Привітали зі святом наших захисників та вручили нагороди учасникам АТО військовий комісар районного військкомату Василь Матюк та керівник міської спілки учасників АТО “Альфа” Василь Озоровський.

Після завершення урочистих зборів, для усіх присутніх у залі, подарували чудовий патріотичний святковий концерт художні колективи та солісти районного будинку культури ім. М.П.Ковальова, вихованці центру дитячої та юнацької творчості та танцювальні колективи.

Приміщення будинку культури прикрашав банер з написом “Слава Україні! Героям слава!” на фоні Державного прапора. Тож усі охочі змогли зробити фото на згадку.

Відділ з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики
Ківерцівської райдержадміністрації

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних