Пошук

День працівника лісу

Дата: 18.09.2020 13:35
Кількість переглядів: 613

 

Українські ліси є безцінним дарунком природи та невід’ємною частиною національного багатства. Турботу про збереження цього природного скарбу покладено на плечі лісівників, котрі щорічно, у третю неділю вересня, відзначають своє професійне свято – День працівника лісу.

Тож у переддень цього свята ківерцівських лісівників вшановували в актовій залі ДП «Ківерцівське лісове господарство». На урочистості завітали Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов, голова Ківерцівської районної ради Олександр Гурський, заступник голови Ківерцівської районної адміністрації Микола Цисюк, почесний ветеран галузі Василь Максимчук.

Першим привітав колег директор підприємства Анатолій Ярмолюк, котрий зауважив на особливості цього свята, оскільки, попри професійний характер, воно стосується кожного громадянина України. Але виростити і доглянути ліс, вкласти в цю справу щоденну завзяту працю, надзвичайні зусилля й уміння, які, почасти, передаються лісівниками з покоління в покоління, – завдання  працівників лісового господарства.

До вітальних слів долучилися й поважні гості. Зокрема Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов зазначив:

Турбота про ліс – спільна справа лісівників і місцевих громад. Така співпраця завжди повернеться сторицею у вигляді розмаїття лісових багатств, що природа щедро даруватиме нам та нашим прийдешнім поколінням. Тому люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, справедливо заслуговують глибокої поваги та високого авторитету.

Потому Володимир Жгутов за сумлінну працю та високий професіоналізм вручив Подяки Ківерцівського міського голови Ірині Пащенко, голові профспілкового комітету ДП «Ківерцівське ЛГ», та Аллі Жежері, прибиральниці території лісгоспу. Творчі колективи будинку культури ім. М.П. Ковальова подарували лісівникам музичні вітання.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.