Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 08.09.2022 09:32
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 12 вересня 2022 року об 11.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1 (актова зала Ківерцівського центру позашкільної освіти).

 

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету та інших споживачів по КП „Енергія”.
  3. Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних підрозділах початкових шкіл та закладах дошкільної освіти громади у 2022 році.
  4. Про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої освіти громади у 2022 році.
  5. Про внесення змін до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ківерцівської міської територіальної громади затвердженого додатком 2 рішення виконавчого комітету від 11 лютого 2021 року № 25 «Про комісію з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ківерцівської міської територіальної громади» зі змінами від 28 вересня 2021 року № 217.
  6. Про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат, що підлягає компенсації власникам житлового приміщення за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.
  7. Про затвердження Протоколу № 3 засідання Ківерцівської міської комісії для формування пропозицій стосовно потреби у субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  8. Про зняття з квартирного обліку громадянки Васютіної Таїси Вікторівни.
  9. Про затвердження висновку органу опіки та піклування Ківерцівської міської ради про доцільність позбавлення батьківських прав.
  10. Про виплату одноразової матеріальної допомоги.
  11. Про виділення коштів для надання одноразових матеріальних допомог.
  12. Про затвердження висновку про доцільність призначення опікуна.
  13. Про організацію роботи комісії з комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг з догляду.
  14. Про затвердження містобудівної документації.
  15. Про внесення змін в Програму «Безпечна громада на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік» затвердженої рішенням виконавчого комітету від 01 квітня 2022 року №56 зі змінами.
  16. Про внесення змін в Програму «Дороги громади» на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік затвердженої рішенням сесії №16/35 від 21 грудня 2021 року зі змінами.
  17. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2022 рік затвердженої рішенням сесії № 16/32 від 21.12.2021 року зі змінами.
  18. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік» затвердженої рішенням сесії №16/34 від 21 грудня 2021 року зі змінами.
  19. Про затвердження програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань області, здійснення заходів щодо територіальної оборони, мобілізаційної підготовки і мобілізації на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  20. Про затвердження Програми захисту населення і території Ківерцівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік.
  21. Про затвердження програми «Дистанційне обслуговування місцевих бюджетів».
  22. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 6 прикордонного загону у 2022 році.
  23. Про затвердження програми протидії екстреміським та терористичним проявам у Ківерцівській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
  24. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2021 № 16/45 «Про бюджет Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  25. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних