Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території по вулиці Вишневецького,3а в місті Ківерці Волинської області»

Дата: 30.05.2017 09:04
Кількість переглядів: 528

          Проект  «Детальний план території по вулиці Вишневецького, 3а в місті Ківерці Волинської області» розроблений ПП «ТМС» на замовлення Ківерцівської міської ради.

          Підставою для розроблення проекту є рішення  Ківерцівської міської  ради  від 30 грудня  2016 року №15/44 «Про дозвіл  на розроблення детального плану території по вулиці Вишневецького, 3а». У звязку із набуттям права власності на майно ДП КСЛП «Ківерціліс» новими юридичними та фізичними особами   на даній території проектуються проїзди та визначаються території для обслуговування  обєктів.

          До складу проекту входять текстові (Пояснювальна записка, Вихідні дані) та графічні дані. Основні техніко-економічні показники детального плану території:

          Загальна площа в межах ДПТ – 3,248 га,

          Площа території громадської  забудови – 0,1026 га,

          Озеленені території – 1,024 га,

          Площа виробничих територій – 1,895 га,

          Площа комунальної території (проходи, проїзди) – 0,2143 га.

          Детально ознайомитися з проектом «Детальний план території по вулиці Вишневецького,3а у м. Ківерці Волинської області» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – четвер, з 8.00 год до 17.00 год, перерва з 13.00 до 13.45).

            Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 03.06.2017 по 03.07.2017 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Вишневецького,3а.

            Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є заступник міського голови з питань земельних відносин, містобудування та  архітектури  Т. Цюрак (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

Міський голова                                                                                                                В. Жгутов



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних