Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 10.11.2017 09:07
Кількість переглядів: 717

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 15.11.2017 року о 15.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14 (сесійна зала).

Порядок денний:

  1. «Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2018- 2019 роки» 
  2. «Про дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки в місті Ківерці провулок Привокзальний, 2» 
  3. «Про внесення змін в рішення №10/20 від 30 червня 2016 року «Про розгляд колективної заяви жителів будинку №5 по вулиці Київська та працівників ДНЗ №2»
  4. «Про дозвіл Сичуку Андрію Миколайовичу, Сичуку Олександру Миколайовичу, Павлик Юлії Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» 
  5. «Про розроблення детального плану території житлового кварталу «Східний» в районі вулиці Квартальна в місті Ківерці Волинської області» 
  6. «Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації в місті Ківерці на 2018 рік» 
  7. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Камінському Чінгізу Айдиновичу» 
  8. «Про поновлення договору оренди земельної ділянки укладеного з підприємцем Хитрик Оксаною Борисівною» 
  9. «Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами в місті Ківерці на 2017-2022 роки № 15/16 від 30.12.2016 року зі змінами внесеними рішеннями №21/2 від 19.09.2017 року, № 22/9 від 18.10.2017» 
  10. «Про продовження строку дії нормативної грошової оцінки земель міста Ківерці» 
  11. «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів» 
  12. «Про розгляд клопотання Ківерцівської райспоживспілки про зменшення ставки орендної плати» 
  13. «Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва» 
  14. «Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та Грибом Олександром Володимировичем» 
  15. «Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів в місті Ківерці по вулиці Шевченка» 
  16. «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража Холявінській Наталії Олегівні» 
  17. «Про внесення змін до договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та ТзОВ «Волиньагропродукт» 09 березня 2016 року» 
  18. «Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та Іщиком Віталієм Васильовичем» 
  19. «Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вулиці Робітнича, 1/1 м. Ківерці Волинської області» 
  20. «Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вулиці Київська,5 в м. Ківерці Волинської області» 
  21. «Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок» 
  22. «Про розроблення детального плану території для будівництва гаражів по вулиці Шкільній в місті Ківерці Волинської області» 
  23. Про розгляд заяви Ребера С.Т.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних