До уваги жителів міста! Інформація щодо порушень правил благоустрою!

Дата: 02.10.2018 09:22
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 10 Закону України "Про благоустрій населених пунктів" до повноважень міських рад у сфері благоустрою населених пунктів належить затвердження правил благоустрою територій населених пунктів. На виконання цієї вимоги Закону рішенням Ківерцівської міської ради №17/12 від 23 березня 2017 року затверджено Правила благоустрою в місті Ківерці.   

         Вищевказаним рішенням визначено обов’язки підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та громадян у сфері благоустрою, з метою забезпечення утримання території міста у чистоті та належному стані.

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан території, влаштування звалищ будівельного сміття, відходів, трави, гілля, складування щебеню, піску на міській, прилеглій та дворовій території, несвоєчасне косіння об’єктів благоустрою, виконання земельних робіт без отримання відповідного ордеру, відсутність договору на вивіз твердих побутових відходів  та інше.

         Зазначаємо, що Кодексом України про адміністративні правопорушення відмінено такий вид відповідальності, як попередження, відтак Ківерцівська міська рада залишає за собою право складання адміністративних протоколів на місці.

         Просимо Вас, шановні громадяни, керівники підприємств, установ та організацій, дотримуватися Правил благоустрою в місті Ківерці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних