Пошук

У Ківерцях в неділю відзначили Свято Подяки

Дата: 28.09.2017 09:37
Кількість переглядів: 1167

У неділю, 24 вересня, церква «Віфлеєм» та церква «Спасіння» сумісно з Українською Місією Благовістя провели Свято Подяки Господу у Ківерцях. 

Було витрачено немало днів підготовки, було залучено багато людей і ось це свято відбулося. Християни, гості міста та всі охочі змогли в повній мірі насолодитися воздаванням хвали Господу. Була організована надзвичайно красива сцена, до оформлення якої долучився Центр Дитячої та Юнацької Творчості. Там були представленні різноманітні вироби, а також був стенд з урожаєм, який демонстрував наскільки наша земля багата.

Навіть рясний осінній дощ не зміг послабити нашу радість від прославлення Господа. Представники влади нашого містечка привітали усіх зі святом, а мер міста Володимир Жгутов нагадав усім, що розвиток країни – в руках кожного її громадянина. Усе дійство проходило на міському стадіоні, там же була оформлена сцена. Стояли палатки, де усі бажаючі могли скуштувати смачної кави чи чаю разом з солодощами: кексами, тістечками, панкейками та ін. Усі виручені з тких міні-кафе гроші були передані на доброчинність. Був смачний попкорн, який користувався великою популярністю, а також пухнаста солодка вата. До того ж ці смаколики були абсолютно безкоштовними.

Під іншими палатками проводилися ігри для дітей, був майстер клас виготовлення фігурок з надувних кульок, усі бажаючі могли взяти безкоштовну християнську літературу. Також був обіцяний батут.

О 16:00 розпочалася святкова програма. Участь в ній приймали представники обох церков, лунав надзвичайно красивий спів і чутливі вірші. Ківерцівське свято Подяки відвідала музична група «Бет Ел». Вони поділилися своїм мистецтвом музики і слова. Також єпископ ЄХБ Волині Ярослав Троцьпроголосив Біблійні істини і нагадав, що нам є за що дякувати. Потім була звершена молитва Подяки.

Міська влада привітала усіх смачним кулішем, після програм усі присутні мали змогу скуштувати цю надзвичайно смачну народну страву. Оргнізатори зробили скриню пожертвувань для допомоги дітям з нашого міста.

 

 Інформація з сайту церкви ЄХБ «Віфлеєм».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.