Пошук

Поточний ремонт під’їзних шляхів до дитячо-юнацької спортивної школи, ЗОШ №3 та Свято-Покровського собору

Дата: 07.09.2018 10:12
Кількість переглядів: 746

Виконавчий комітет Ківерцівської міської ради інформує, згідно програми «Дорожній рух та його безпека в місті Ківерці на 2018 рік» по вулиці Шевченка були проведені роботи по встановленню пішохідної огорожі та встановлено дорожній знак «Зупинку заборонено» з метою збільшення пропускної спроможності та зменшення транспортного навантаження на вулицю Шевченка.

Впродовж багатьох років посадка-висадка школярів привезених батьками до ЗОШ №3 здійснювалась практично на проїзній частині, що створювало небезпеку для дітей і незручності для водіїв через постійне скупчення автомобілів біля школи. Для вирішення даного питання згідно рішення виконавчого комітету були виділені кошти на поточний ремонт під’їзних шляхів до дитячо-юнацької спортивної школи, ЗОШ №3 та Свято-Покровського собору. Місцевим підприємцем Дмитруком І.Й. згідно заключеного договору були проведені роботи по влаштуванню щебеневого покриття на пустуючому майданчику між ЗОШ №3 та Свято-Покровським собором, чим створено безпечні умови для посадки (висадки) школярів та додаткове місце для зупинки та стоянки автомобілів.

У бюджеті на 2019 рік буде передбачено кошти для влаштування твердого покриття на підготованій щебеневій основі для створення комфортніших умов посадки (висадки) школярів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних