Пошук

НЕЗАБУТНЯ  ПОДОРОЖ

Дата: 05.10.2018 10:52
Кількість переглядів: 661

З 24 по 29 вересня 2018 делегація з ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ст. № 4 м. Ківерці» перебувала в Польщі з дружнім візитом в рамках співпраці між Ківерцівською школою та школою №14 Острова  Вєлькопольського.

По приїзду дітей прийняли в польські сім’ї з люблячими і турботливими батьками. Гостинно зустрічала українців і польська школа     № 14.  В рамках цього проекту учні та керівники мали змогу відвідати багато цікавих місць. Побували у місцевому костелі, гуляли вулицями старого міста та насолоджувались архітектурою та  місцевим колоритом. Своїми враженнями від поїздки ділиться учениця Ірина: «… це була чудова екскурсія. Ми роздивились усе. Поїхали в медіацентр, складали роботів, грали у різні ігри, дивились фільми, відкрили для себе світ нових можливостей…»

Майже кожного дня молодь відвідувала уроки та майстер-класи, які готували польські педагоги. «В четвер ми мали урок хімії та фізики, захоплено спостерігали за дослідами та навіть брали у них участь…» - згадує Мороз Аміна.

«В п’ятницю ми брали участь у концерті. Хвилювались безмежно, але наші польські друзі нас підтримали. Це було дуже зворушливо і ми вдячні їм за це. Завершав концерт наш спільний танець…» - розповідає нам Довгань Олександра.

Найкращі моменти залишились на колажах чудових фотографій. А поїздка завершилась подарунками, словами вдячності і, звичайно, щирими дитячими сльозами.

Делегація повернулась додому натхненна, переповнена враженнями та креативними ідеями. Сподіваємось на подальшу співпрацю, нові проекти та спільні зустрічі і в межах нашої країни.

Учні закладу висловлюють щиру подяку міському голові Володимиру Жгутову та  депутатському корпусу.

                                                     / Учні та вчителі, учасники подорожі /

 P.S. Ківерцівська міська рада висловлює щиру подяку в організації поїздки приватним підприємцям Олександру Мокійчуку, Володимиру Глушку та депутату міської ради Іоланті Смірновій.

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.