Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду проекту містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території для будівництва гаражів по вулиці Шевченка в місті Ківерці Волинської області»

Дата: 29.12.2017 11:13
Кількість переглядів: 576

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території  для будівництва гаражів  по вулиці Шевченка в місті Ківерці Волинської області».

 

          Проект  «Внесення змін  до  детального плану території для будівництва гаражів по вулиці Шевченка в місті Ківерці Волинської області» розроблений ПП «ТМС» на замовлення Ківерцівської міської ради.

          Підставою для розроблення проекту є рішення  Ківерцівської міської  ради  від 18 жовтня  2017 року №22/46.

          Детально ознайомитися з проектом «Внесення змін  до  детального плану території для будівництва гаражів по вулиці Шевченка в місті Ківерці Волинської області»  можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – четвер, з 8.00 год до 17.00 год, перерва з 13.00 до 13.45).

            Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 30.12.2017 по 30.01.2018 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Шевченка,14.

            Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є заступник міського голови з питань земельних відносин, містобудування та  архітектури  Т. Цюрак (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.