Пошук

Ківерчанин Олександр Волох – призер 6-го всеукраїнського дитячого турніру “Вінницькі фонтани 2018”

Дата: 03.10.2018 11:54
Кількість переглядів: 998

26-30 вересня 2018 року у Вінниці відбувся 6-й всеукраїнський дитячий турнір “Вінницькі фонтани 2018” (шашки-100). В змаганнях брали участь 64 юних спортсмени 2000 р.н. та молодше з 10 регіонів країни (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Полтавська, Харківська, Чернігівська області та м.Київ). В турнірі А  – 26 спортсменів, а в турнірі B – 38 гравців. Це рекордний рівень географії для  українських шашкових фестивалів останніх років! Протягом п’яти днів турніру юні спортсмени виборювали першість у десяти вікових категоріях. Змагання проходили за швейцарською системою в 7 турів з контролем часу: 80 хвилин на партiю + 1 хвилина за хід. Кубки, медалі, дипломи, цінні подарунки вручені переможцям та призерам у 10 вікових категоріях серед юнаків та дівчат.

Всі учасники отримали сувеніри, солодощі та дипломи, а найкращі – кубки, медалі та цінні подарунки. Серед найкращих був наш ківерчанин, Олександр Волох. Як відомо, Олександр самотужки оволодіває шашковою майстерністю, вивчаючи нові комбінації та премудрості за допомогою інтернету. Неабиякою підтримкою та натхненням для юного спортсмена є його батьки – Наталія  та Олег Волохи. Олександр вже є кандидатом в майстри спорту із шашок – шашки-64. Сьогодні, окрім улюбленого виду спорту, захоплюється та наполегливо займається ще й легкою атлетикою, бере участь в обласних та Всеукраїнських змаганнях і з цього виду спорту.

Вітаємо Олександра Волоха із здобутками, отриманим досвідом та непереборним бажання вчитися, розвиватися, досягати нових вершин!

 

P.S. Участь Олександра Волоха в 6-му всеукраїнському дитячому турнірі профінансована Ківерцівсько міською радою із коштів Програми  розвитку фізичної культури та спорту на території м. Ківерці  на 2018 рік.

>>>ТАБЛИЦЯ РЕЗУЛЬТАТІВ<<<



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.