Відбувся щорічний міський турнір пам’яті Василя Кунішнікова

Дата: 20.12.2018 11:19
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

16 грудня 2018 року в приміщенні ДЮСШ відбувся 4-й міський турнір з настільного тенісу присвячений пам’яті Василя Кунішнікова серед юнаків та дівчат 2002 р.н. і старші та 2005 р.н. і молодші. Щороку турнір скликає все більше і більше учасників та вболівальників. Так і цього річ, навіть недільна зимова хуртовина не стала на заваді і всі прихильники цього виду спорту зібрались, щоб випробувати свої вміння та позмагатись за чемпіонські медалі. Вже стає доброю традицією, що турнір відвідують друзі Василя Кунішнікова, беруть участь в змаганнях, а також від себе передбачають подарунки учасникам та вручають перехідний кубок. Відкривав турнір міський голова Володимир Жгутов та син Василя – Олександр Кунішніков. До вітального слова долучився товариш Василя, Геннадій Горшкальов. В своїх промовах всі поринули у спогади, розповіли про те як жив, яку філософію життя сповідував Василь Кунішніков, про людські риси та закоханість у спорт. Після урочистого відкриття, слово мала головний суддя змагань Світлана Іваніченко (тренер із настільного тенісу ДЮСШ м. Ківерці), яка  запросила зареєстрованих гравців до тенісних столів.

               Отож, тенісний турнір, як захід-пошанування відбувся. За підсумками зіграних партій перші місця посіли Сніжана Бондарук (серед дівчат), Максим Пилипчук (серед юнаків та серед дорослих), другими стали – Єлизавета Біднюк, Владислав Головатюк та Олександр Батрак, треті місця посіли – Юлія Оліферчук, Дмитро Луцюк та Генадій Горшкальов. Кращим гравцем турніру було визнано Артура Левоша та Сніжану Бондарук, за волю до перемоги кубок отримала Єлизавета Хмілевська. Переможці турніру із настільного тенісу нагороджені медалями, грамотами, статуетками, подарунками від Ківерцівської міської ради та подарунками від друзів Олександра Кунішнікова. Ще раз вітаємо переможців та учасників турніру.

Р.S. Ківерцівська міська рада висловлює подяку за допомогу в проведенні турніру ДЮСШ м. Ківерці в особі директора школи Олександра Левчука та тренеру із настільного тенісу Світлані Іваніченко.

>>>Фотогалерея<<<

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних