Літній відпочинок ківерчан в польському таборі «Крокус» м. Томашов Любельського

Дата: 17.07.2018 12:19
Кількість переглядів: 677

 Фото без опису

На минулому тижні 10 обдарованих дітей та спортсменів ВОСК із рукопашного бою «Магістр» міста повернулись із літньої оздоровчої поїздки м. Томашов Любельський Республіки Польща. Десять днів учасники подорожі мали змогу познайомитись та стати безпосередніми повноцінними таборянами  польського оздоровчого літнього табору «Крокус». Цього річ, табір працював під гаслом «На стежині пригод», тож діти, спільно із польськими ровесниками відвідали різноманітні екскурсії, ставали учасниками всіляких пригод та захоплюючих розваг.

Враження, якими поділились діти:

Даніель Власюк: «Поїздка мені дуже сподобалась, особливо, подорож в парк Юрського періоду. Басейн. Сподобалась наша супроводжуюча  Світлана Володимирівна, дуже хороша, піклувалась про нас. Поляки були хорошими друзями… ».

Богдан Бонк: «Я дуже дякую Ківерцівській міській раді за таку можливість побувати за кордоном, у такому таборі, де ми змогли не тільки відпочити, але й отримати масу задоволення від екскурсій, різноманітних розваг та подорожей. Мене переповнюють враження…. парк із динозаврами, дослідна станція, де проводили досліди маленькі хіміки, водопади, фортеця, басейн, та багато іноземних друзів. Щиро дякую за позитивні емоції!!!».

Данило Супрунюк: «Перша моя поїздка за кордон, до Польщі, ніколи б не подумав… Мені всього 10 років, а тут така новина. А головне, безкоштовно! Сподобалось все!!! Можливо трохи важко було перші дні без батьків, проте, постійні екскурсії та різні розважальні програми не давали можливості сумувати. Вразило, мене, малого, багато речей – культура, інфраструктура маленького містечка Томашова Любельського та гостинність пана Анжея. Важко сказати, що було цікавіше, але я був в захваті від Фортеці та парку Юрського періоду. Тепер я знаю, як гарно виглядає країна Польща і якщо буде нагода, я обов’язково поїду туди ще раз.   Хочу сказати велике спасибі всім, хто надав мені цю поїздку та створив для мене комфортні умови під час подорожі. Дякую».

Данило Галицькій: «Це моя перша поїздка до Польщі, адже мені всього 8 років, і я не думав, що буде настільки цікаво. Хочу подякувати організаторам цього табору. Я б із задоволення повернувся туди ще раз».

Роман Озоровський: «Мені найбільше сподобалась поїздка до парку Юрського періоду, купатись в басейні та Макдональдс. Сподобались екскурсії по країні. Я знайшов нових друзів із Польщі та Англії. Дуже дякую своєму тренеру, та всім організаторам, які надали таку можливість відпочити в Польщі».

Анна Галицька: «Це моя перша поїздка за кордон і вона надихнула мене подорожувати світом, дізнаватись про нові місця нашої землі. Щиро дякую всім організаторам за чудову програму відпочинку та прекрасні екскурсії».

P.S. Ківерцівська міська рада висловлює щиру подяку бурмістру міста Томашова Любельського, Войчеху Жуковскі, за надану можливість оздоровлення дітей. 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних