Пошук

До Уваги мешканців міста! Прийнято рішення “Про поводження з твердими побутовими відходами”

Дата: 06.02.2018 12:34
Кількість переглядів: 473

До уваги жителів міста!

02 лютого 2018р. на засіданні виконавчого комітету Ківерцівської міської ради сьомого скликання прийнято рішення “Про поводження з твердими побутовими відходами”.

Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до статті 35-1 Закону України «Про відходи», п.1 ч.3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою в місті Ківерці, затверджених рішенням сесії № 17/12 від 23.03.2017 року:

 

1. Власники, наймачі, користувачі та орендарі приватних домоволодінь, квартир, підприємств, установ та організацій зобов’язані укласти договір з спеціалізованою організацію на вивіз твердих побутових відходів відповідно до затверджених норм їх накопичення. Відсутність договорів та сплати послуг з вивозу та утилізації сміття із спеціалізованими організаціями є порушенням, за яке настає відповідальність згідно зі ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

2. Рішення набуває чинності з 1 березня 2018 року.

3. З моменту набрання чинності даного рішення забороняється самовільне вивезення твердих побутових відходів фізичними та юридичними особами для захоронення на полігоні.

4. Вивіз великогабаритного сміття, гілок, сухої рослинності, відходів, які виникають в результаті проведення будівельних або ремонтних робіт здійснюється фізичними або юридичними особами за власні кошти своїм транспортом або спеціалізованими підприємствами в спеціально виділені місця на полігоні ТПВ для захоронення або утилізації за окремим договором з Ківерцівським МВУЖКГ.

 

Міський голова                                                                                       В. Жгутов

 

>>>РІШЕННЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.