Турнір пам’яті Василя Кунішнікова

Дата: 19.12.2017 13:38
Кількість переглядів: 944

Фото без опису17 грудня 2017 року в приміщенні ДЮСШ відбувся 3-й міський турнір з настільного тенісу присвячений пам’яті Василя Кунішнікова серед юнаків та дівчат 2001 р.н. і старші та 2002 р.н. і молодші. Недільний ранок в спортивній школі зібрав прихильників тенісу та  друзів Василя Кунішнікова. З ініціативи активних та небайдужих ківерчан три роки тому був започаткований даний турнір. Життя ківерчанина Василя, який був закоханий в рідне місто, в здоровий спосіб життя, спорт – обірвалось передчасно та несподівано для всіх, але пам’ять про нього живе в спогадах рідних та друзів, знайомих та однодумців. Саме про те як жив, яку філософію життя сповідував, про людські риси та закоханість у спорт розповів усім присутнім товариш Василя Кунішнікова Геннадій Горшкальов. До речі, від друзів Василя започатковано грошові винагороди переможцям турніру.

               Отож, тенісний турнір, як захід-спогад, захід-пошанування відбувся. За підсумками зіграних партій перші місця посіли Єлизавета Біднюк (серед дівчат), Максим Пилипчук (серед юнаків) та Віктор Дедюх (серед дорослих), другими стали – Сніжана Бондарук, Павло Ніколайко та Олександр Давидюк, треті місця посіли – Юлія Оліферчук, Дмитро Лавришик та Юрій Хілухін. Кращим гравцем турніру було визнано Максима Пилипчука, за волю до перемоги кубки отримали Сергій Полікар, Евеліна Хмілевська,Павло Ніколайко та Олександр Батрак. Переможці турніру із настільного тенісу нагороджені медалями, грамотами, подарунками від Ківерцівської міської ради та грошовими винагородами від друзів Василя Кунішнікова. Ще раз вітаємо переможців та учасників турніру.

Р.S. Ківерцівська міська рада висловлює подяку за допомогу в проведенні турніру ДЮСШ м. Ківерці в особі директора школи Олександра Левчука та тренеру із настільного тенісу Світлані Іваніченко.

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних