Визначено переможця конкурсу кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік

Дата: 29.06.2017 14:18
Кількість переглядів: 716

Фото без опису26 червня 2017 року відбулося засідання робочої групи із відбору кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік. Питання, яке було винесене на порядок денний – це визначення переможців конкурсу та відповідальних виконавців кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік.

До Ківерцівської міської ради надійшли три місцеві ініціативи:

1.    Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом.

Автор:

ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР»

2.    Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер».

Автор: Космина Ігор Євгенійович.

3.    12 кращих садиб 2017 року.

Автор: Космина Ігор Євгенійович.

За результатами інтернет-голосування найбільшу кількість голосів набрала ініціатива «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» - 29 голосів. Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» - 6 голосів. 12 кращих садиб 2017 року – 1 голос.

В результаті обговорення робоча група із відбору кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік вирішила визнати переможцем конкурсу кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік ініціативу «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» для ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР», яка набрала 29 голосів. Відповідальним виконавцем за реалізацію місцевої ініціативи «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» визначити голову ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР» Сущука Петра Ігоровича.

Місцеві ініціативи «Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» та «12 кращих садиб 2017 року» не отримали підтримки жителів міста Ківерці, тому не можуть вважатися переможцями, оскільки навіть члени ініціативної групи у кількості 15 чоловік не проголосували за них.

Робоча група із відбору кращих місцевих ініціатив м. Ківерці на 2017 рік рекомендувала Ківерцівській міській раді внести зміни до Порядку проведення конкурсу на визначення кращих місцевих ініціатив, зазначивши мінімальну кількість голосів за одну ініціативу – 30 та оголосити конкурс на визначення кращих місцевих ініціатив у 2017 році ще раз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних