Пошук

На озері ,,Молодіжне” відбувся чемпіонат Волинської області з легкоатлетичного кросу

Дата: 09.10.2018 15:29
Кількість переглядів: 661

5 жовтня в м.Ківерці на озері ,,Молодіжне” відбувся чемпіонат Волинської області з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат 2003 р.н. та мол. (юнаки дистанція -1км., дівчата дистанція – 1км.), серед юнаків 2001-2002 р.н., (юнаки дистанція -2км., дівчата дистанція – 2км.),  юніорів (юнаки дистанція -4км., дівчата дистанція – 3км.),, молоді (чоловіки дистанція -5 км., жінки дистанція – 4 км.),  та дорослих (чоловіки дистанція -5мкм., жінки дистанція – 4км.), з метою відбору кращих спортсменів для участі у чемпіонаті України з кросу який відбудеться у м.Івано-Франківськ 26-27 жовтня.  

       На урочистому відкритті учасників та їх тренерів привітали: мер міста Ківерці Володимир Жгутов, перший заступник міського голови  Ольга Поліщук, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Ківерцівської РДА Галина Слатініна та головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Ківерцівської РДА Марія Хазанюк, старший тренер Волинської області з легкої атлетики Петро Чикида, директор західного центру олімпійської підготовки Олег Вегнер та директор Ківерцівської ДЮСШ Олександр Левчук, які відмітили важливість фізичної культури і спорту серед учнівської молоді та здорового способу життя.

        Вихованці Ківерцівської ДЮСШ посіли наступні місця: Пацула Микола (серед чоловіків), Королюк Олена (серед жінок молодь) та Панасюк Мирослава ( серед дічат 2001-2002р.н.) здобули І місця; Чиж Ірина (серед юніорок), Чепура Марія (серед дівчат 2003р.н. і мол.), Королюк Іванка (серед дівчат 2001-2002р.н.) та Харитонюк Орест (серед юнаків 2001-2002р.н.) посіли ІІ місця; Поліщук Вікторія (серед дівчат 2003р.н і мол.) і Бібіка Антон (серед юніорів) посіли ІІІ місця; Мельник Дмитро (серед юнаків 2003р.н. і мол.) і Шумік Дарина (серед дівчат 2003 р.н. і мол.) посіли 4 місця; Трофімов Анатолій (серед юнаків 2003р.н.) посів 5 місце; Волох Олександр (серед юнаків 2003р.н.) посів 8 місце.

       В змішаній естафеті наші спортсмени вибороли І місце, у напруженій боротьбі команда Ківерцівського району виборола друге загальнокомандне місце поступившись команді Луцького району.

      Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

         Змагання  були організовані та проведенні, згідно наказу відділу з питань молоді та спорту Волинської ОДА, Ківерцівською дитячо-юнацькою спортивною школою за підтримки міської ради. Адміністрація спортивної школи дякує за сприяння у проведенні спортивного заходу міському голові Володимиру Жгутову та першому заступнику міського голови Ользі Поліщук,  ківерцівській дистанції колії Львівської залізниці, підприємцю Сергію Мосійчуку та підприємцю Андрію Соколу.                                                                

                                                             Заступник директора Ківерцівської ДЮСШ
Оксана Щербинська

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.