Феєрія танцю!

Дата: 18.12.2018 15:32
Кількість переглядів: 952

Фото без опису

Білосніжні сніжинки, кружляючи у зимовому танці над мармуровими східцями районного будинку культури ім. М.П.Ковальова 16 грудня 2018 року закликали усіх бажаючих на святковий концерт народного театру танцю «Зорецвіт», Ківерцівського районного ЦДЮТ.
У залі сила силенна людей, ніде яблуку впасти, дитячий сміх, жвавий рух та щирі емоції вирували у кожному куточку приміщення. Ще мить і розпочнеться свято танцю, свято хореографічного мистецтва. І ось фанфари!!! Ведуча Світлана Черкашина вітає усіх з початком концертного дійства та оголошує перший номер «Квітуча Україна». І закрутилось, завертілось, ожило, розтанцювалось усе!!!  Танець за танцем, бурхливі оплески, неймовірні емоції і вигуки «Браво!» були впродовж усього танцювального свята. «Зорецвіт» представив 28 хореографічних номерів, в яких взяли участь понад 150 учасників. На сцені були діти різних вікових груп від  5 до 25 років. Кожна дитина переживала неповторні емоції, старанно демонструвала свої хореографічні здібності, а дитяча безпосередність не залишила байдужим жодного глядача.
Приємно, що в концертній програмі були патріотичні, ліричні, театралізовані сучасні, народні танці.  «Балада про мальви», «Мій тато – герой», «Спалах ватри», «Там де цвітуть лотоси», «Ківерцівські посиденьки», «Холод душі», «Квітка Сходу», «Веселі клоунеси», «Барбарики», «Ангели», «Зимова казка» та інші – це ті хореографічні композиції, які за емоціями залу найбільше сподобалися глядачам. А дует у складі  Ольги Мельничук та Романа  Жука  - це танцювальна пара, яка вразила усіх  майстерністю виконання та авторською манерою.
Вихованці народного театру танцю «Зорецвіт» продемонстрували високий рівень хореографічного мистецтва, різнопланові танцювальні композиції, сольні номери. А розмаїття барв в сценічних костюмах – це воістину рукотворне диво, яке милувало і зачаровувало глядацьке око.
Приємно вразила усіх присутність  на святковому  дійстві Славомира Осінського, президента громадської організації «Даруємо дітям посмішку»,  мецената та  спонсора дитячих поїздок за кордон. Він  вручив нагороди за співпрацю з Польщею: В.В.Жгутову, міському голові, Л.В.Кулібі, директору Ківерцівського районного ЦДЮТ, Л.С.Кацевич, директору  НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст. – Ківерцівська районна гімназія», С.В.Черкашиній, культорганізатору Ківерцівського районного ЦДЮТ, С.П.Свиновей, директору   Ківерцівської  експериментальної  Всеукраїнського  рівня  загальноосвітньої  школи-комплексу  І-ІІІ ст., ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ст. №4  м.Ківерці», ЗОШ І-ІІ ст. с. Сокиричі, с.Словатичі. Також нагороду від польської громадської організації «Даруємо дітям посмішку» отримав народний театр танцю «Зорецвіт» та його керівники Д.В.Череп, М.Д. Щербатюк, О.С.Мельничук.
Уся концертна програма пройшла на одному диханні. Кожен з присутніх отримав позитивні емоції та мав чудову нагоду доторкнутися до вершин дитячого хореографічного мистецтва.
На фінальному акорді до слова були запрошені: Т.Г.Чигрин, заступник голови Ківерцівської районної ради, В.В.Жгутов, міський голова та Л.В.Куліба, директор Ківерцівського районного ЦДЮТ. Усі вони висловили слова щирої вдячності та  захоплення дитячими талантами. Відзначили почесними грамотами М.Д. Щербатюк та  О.С. Мельничук, керівників народного театру танцю «Зорецвіт» та побажали нових хореографічних успіхів.
Р.S. Варто зазначити, що  народний театр танцю «Зорецвіт» - це творча перлина Ківерцівського районного ЦДЮТ. Колектив бере активну участь в міських, районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних заходах, конкурсах, фестивалях. Вихованці народного театру танцю «Зорецвіт» з успіхом виступали у містах: Київ, Львів, Харків, Житомир, Одеса, Херсон та інших куточках України. А також радували глядачів своїми творчими виступами в Польщі, Чехії та Бельгії. Наразі готуються до поїздок в Німеччину та Голландію. Творчого злету, Вам і Вашому таланту!

    Директор Ківерцівського районного ЦДЮТ  Л.КУЛІБА

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних