Спеціалістами міської ради проведено рейди щодо дотримання Правил благоустрою в м.Ківерці

Дата: 09.11.2017 15:58
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

 

08 листопада 2017 року провідними спеціалістами з питань благоустрою апарату міської ради та її виконавчого комітету спільно з ГО «Варта громади» проведено рейди щодо дотримання Правил благоустрою в м.Ківерці.

За результатами проведеної роботи  провідними спеціалістами з питань благоустрою було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП на мешканців проживаючих в приватних будинках по вулицях Лєрмонтова, Богдана Хмельницького, які спалювали листя, суху рослинність, відходи.  

На голову Ківерцівського міського споживчого товариства складено протокол за неналежне утримання об’єкта благоустрою та недотримання відповідних технологій щодо експлуатації та ремонту бетонних сходів універмагу по вул.Соборності, 7.

Складено приписи на голову Ківерцівської районної спілки споживчих товариств та директора ТзОВ «Із Вуд» за неналежне утримання об’єкта благоустрою, недотримання відповідних технологій щодо їх експлуатації та ремонту фасаду приміщення по вул.Відродження, 1а та звалювання тирси у не відведених для цього місцях по вул.Кузнєцова.

З метою дотримання Правил благоустрою в місті Ківерці провідні спеціалісти з питань благоустрою апарату міської ради та її виконавчого комітету будуть і надалі проводити спільні рейди з ГО «Варта громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних