XXV ювілейний міжнародний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті Заслуженого журналіста України Михайла Баліцького

Дата: 20.03.2018 15:59
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

17-18 березня 2018 р. делегація м. Ківерці у складі міського голови Володимира Жгутова, першого заступника міського голови Ольги Поліщук, начальника житлово-комунального відділу апарату міської ради Петра Кочетова та футбольної команди міста «Колос-ветеран» перебувала у м. Кременець Тернопільської області. На офіційне запрошення кременчан з’їхались 11 команд із Волинської, Львівської, Хмельницької, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Київської областей, щоб позмагатись у XXV ювілейному традиційному міжнародному турнірі з футболу серед ветеранів, присвяченому пам’яті Заслуженого журналіста України Михайла Баліцького.

У своїй ГРУПІ А команда нашого міста показала злагоджену гру і з загальною сумою у 10 очок (не програвши жодної гри) вийшла у півфінал. Гарну гру продемонстрували «Колос-ветеран» і у півфіналі обігравши команду із м. Луцька (ФК Луцьксантехмонтаж) із рахунком 2:1. Видовищний фінал раз по раз зривав зал на нестримні емоції, здавалося, що за нашу команду тут вболівають усі, але команда-суперник, минулорічний переможець турніру «Агропродсервіс» м. Тернопіль не поступилась своєю перемогою.

Отож, ФК «Колос-ветеран» у запеклих спортивних баталіях виборола почесне II місце. Голова ФФКр Юрій Ващук став кращим гравцем турніру.

Від усієї громади м. Ківерці, щиро вітаємо переможців! Так тримати! Ви вкотре довели, що в нашому місті є футбол!

P.S. Особлива подяка голові ФФКр Юрію Ващук, за самовідданість, ентузіазм, невичерпну енергію та фанатичну любов до справи, якою займаєтесь!

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<

Додаткові публікації щодо заходу, на сайті Кременецької міської ради:

http://kremenec.miskrada.org.ua/news/09-13-21-19-03-2018/

http://kremenec.miskrada.org.ua/news/14-00-07-17-03-2018/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних