Так ківерчани люблять своє місто?!

Дата: 01.01.2019 09:25
Кількість переглядів: 747

Відповідно до розпорядження Ківерцівського міського голови від 4 квітня 2016 року №33-во було створено робочу групу по виявленню незаконного скидання каналізаційних стоків в Пруднівську меліоративну систему. До складу групи ввійшли провідні спеціалісти апарату міської ради та її виконавчого комітету з питань благоустрою Міщук Л.В., Снішко С.В., начальник КП «Ківерціводоканал» Антоненко П.В., та начальник Ківерцівського МВУЖКГ Крупник Б.М. 

В ході проведених перевірок членами робочої групи було виявлено, що по вулицях 17-Вересня, Сагайдачного, Прокоп`юка, Васільєва, Гордіюк, Боженка здійснюється незаконне скидання населенням неочищених стічних вод в Пруднівську меліоративну систему, в дощеприймальні колодязі, на рельєф місцевості (пониззя, балки).

Нечистоти витікають з будинків через самовільно вмонтовані населенням труби. Власників несанкціонованих врізок чимало. При перевірці у громадян перевіряли наявність септиків, вигрібних ям, а також угоди на вивезення твердих побутових відходів.

Провідними спеціалістами апарату міської ради та її виконавчого комітету з питань благоустрою складено 50 приписів щодо незаконного скидання каналізаційних стоків та відсутність договорів на вивезення ТПВ.

Робоча група продовжує свою роботу по вищезазначеному напрямку. За невиконання приписів передбачена адміністративна відповідальність за ст.152 КУпАП (штраф 340-1360 грн.).

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних