Дошкільний навчальнимй заклад комбінованого типу ясла-садок №2 оголошує про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел

Дата: 19.03.2019 12:48
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Дошкільний навчальнимй заклад комбінованого типу ясла-садок №2 (45200,Волинська обл.., м.Ківерці, вул.Незалежності, 8) оголошує про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел.

Головною діяльністю закладу є забезпечення дошкільної освіти дітей міста. Для теплозабезпечення закладу експлуатується котельна з двома котлами типу КТ-3Е, теплопродуктивністю 125 квт або 0,077 гкал/год кожен. В якості палива використовується торфобрикет, дрова.

Забруднювачами повітряного середовища на території закладу є:

- викиди продуктів спалювання палива (діоксид азоту, вуглецю оксид, сірчистий ангідрид, речовини, у вигляді твердих суспендованих частинок, парникові гази: метан, вуглецю оксид, оксид діазоту, НМЛОС);

В результаті розрахунків концентрацій забруднюючих речовин, визначених на основі фактичних та розрахункових потужностей викиду, встановлено, що в межах впливу об’єкта, концентрації шкідливих речовин у приземному шарі атмосферного повітря не перевищують гігієнічних нормативів.

Якість атмосферного повітря відповідає граничнодопустимому вмісту забруднюючих речовин при якому відсутній негативний вплив на здоров’я людини та на стан навколишнього природного середовища.

Рівень ризику планової діяльності для здоров’я населення – припустимий, рівень соціального ризику визначається як прийнятний.

Із зауваженнями та пропозиціями звертатися у Ківерцівську райдержадміністрацію за тел.(03365) 2-13-56 на протязі 1 місяця з дня опублікування резюме.

 

Завідувач ДНЗ                                                                                              Л.В.Король


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних