Приємна мить пошанування…

Дата: 11.04.2019 10:13
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

 

9 квітня 2019 року стартувала районна спартакіада для школярів ЗЗСО І-ІІІ ступенів, мета якої – залучення широкого кола юнаків та дівчат до спорту, виховання у юного покоління витривалості, наполегливості, таких вольових якостей, які допомагають досягати успіху не лише у спорті, а й у житті.

На офіційному відкритті спартакіади успішного старту школярам побажали  голова Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади Володимир Жгутов, головний суддя спартакіади Олександр Левчук, методист методичного кабінету відділу освіти  Ківерцівської РДА Олег Трубніков, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Галина Мачушинець.

Та ніщо так не надихає і не вмотивовує, як конкретні життєві приклади людей, які живуть поруч з нами. Тож, серед гостей, запрошених на офіційне відкриття спартакіади, - призер чемпіонату Європи з легкої атлетики Ярослав Окапінський та його тренер Андрій Рожок.  Учасники спартакіади, переглянувши відеосюжет про шлях до успіху Ярослава Окапінського «Citius, Altius, Fortius!», який підготували працівники районної методичної служби,  отримали додатковий заряд позитивних емоцій та піднесення спортивного духу. «Повір у себе!» - це головний лейтмотив  життєвої історії та спортивних досягнень  Ярослава.

В рамках офіційного відкриття районної спартакіади школярів відбулося пошанування спортивних успіхів  нашого земляка, жителя с.Муравище Ярослава Окапінського. Голова Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади Володимир Жгутов та заступник Ольга Поліщук урочисто  вручили  Ярославу Окапінському диплом та премію за високі спортивні  результати на міжнародних змаганнях з легкої атлетики та висловили слова подяки  його тренеру Андію Рожку.

Галина Мачушинець

>>>Фотогалерея<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних