Пошук

Ківерцівською міською радою придбано поліетиленові труби та комплектуючі, з метою подальшої заміни азбестоцементних труб по вулиці Незалежності

Дата: 18.04.2019 18:11
Кількість переглядів: 725

Повідомляємо, що на виконання рішення Ківерцівської міської ради від               14 березня 2019 року за № 2/47 «Про внесення змін в програму «Про затвердження Програми розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», яким виділено кошти в сумі 101 тис. грн для закупівлі поліетиленової труби та комплектуючих, з метою подальшої заміни азбестоцементних труб по вулиці Незалежності, Ківерцівською міською радою уже придбано зазначені вище матеріали.

Одночасно інформуємо, що за інформацією ВП «Рівненсько-Тернопільського територіального управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт по експлуатації будівель та споруд» ПАТ «Українська залізниця», які є балансоутримувачем системи водопостачання у м. Ківерці, роботи по заміні труб плануються розпочати уже в травні цього року.                  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.