Про скликання 2 пленарного засідання 3 сесії Ківерцівської міської ОТГ

Дата: 22.04.2019 15:58
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

   Ківерцівська міська рада повідомляє, що 03.05.2019 року о 10.00  год. відбудеться друге пленарне засідання третьої сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання у в актовому залі Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
  2. Про внесення змін до Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  3. Про внесення змін в програму «Про затвердження Програми розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  4. Про затвердження програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.
  5. Про внесення змін в рішення міської ради № 1/50 від 18.01.2019 «Про міський бюджет на 2019 рік».
  6. Про передачу в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці Вишневецького, 3а Величку Олександру Миколайовичу.
  7. Про розгляд листа  Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  9. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів в місті Ківерці по вулиці Шевченка.                
  10. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок  для ведення індивідуального садівництва.
  12. Про передачу в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці Шевченка, 20  ТОВ «А-Зет Імпорт».
  13. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у користування земельної ділянки Носку Юрію Івановичу.
  15. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Назарук Світлані Іванівні.
  16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  Плахтою Олександром Павловичем. 
  19. Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області розпорядження земельними ділянками  сільськогосподарського призначення під час передачі у власність.
  20. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Волинській області технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення  та експлуатації  будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. 
  21. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних