Про скликання позачергової 4 сесії ОТГ

Дата: 21.05.2019 09:48
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 23.05.2019 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання четвертої позачергової сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання у в актовому залі Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання четвертої позачергової сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
  2. Про прийняття окремих бюджетних закладів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста Ківерцівського району до комунальної власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про внесення змін до Програми природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища Ківерцівської ОТГ на 2019 рік.
  4. Про внесення змін в Програму «Міські дороги» на території Ківерцівської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  5. Про внесення змін до Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  6. Про внесення змін в програму «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік».
  7. Про внесення змін в рішення міської ради від 18 січня 2019 року № 1/47 «Про делегування повноважень на 2019 рік» зі змінами від 19.04.2019 № 3/8.
  8. Про внесення змін в міський бюджет на 2019 рік.

Секретар ради                                                                                                                 О. Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних