Пошук

Про скликання пленарного засідання 5 сесії Ківерцівської міської ОТГ

Дата: 14.06.2019 13:09
Кількість переглядів: 1390

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 26.06.2019 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання п’ятої чергової сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання у в актовому залі Центру позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання п’ятої чергової сесії Ківерцівської об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
  2. Про встановлення туристичного збору на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.
  4. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік.
  6. Про розгляд рішення Ківерцівської районної ради №36/3 від 22.05.2019 «Про пропозицію Ківерцівській міській об’єднаній територіальній громаді щодо прийняття у комунальну власність окремих бюджетних закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міста району, їх рухомого і нерухомого майна».
  7. Про Положення помічника-консультанта депутата Ківерцівської міської ради та опис посвідчення.
  8. Про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Ківерці Волинської області.
  9. Про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Бодячів Волинської області.
  10. Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення під час передачі у власність.
  11. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення в комунальну власність Ківерцівської міської ради.
  12. Про погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  13. Про містобудівну документацію.
  14. Про зміну кадастрових номерів земельних ділянок.
  15. Про внесення змін в рішення №2/35 від 14 березня 2019 року «Про  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  16. Про дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «А-Зет Імпорт» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).  
  18. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
  19. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) С(Ф)Г //Золота нива//. 
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невизначених земельних ділянок С(Ф)Г //Золота нива//.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок   
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у місті Ківерці по вулиці Вишневецького, 3а.
  25. Про передачу в оренду земельної ділянки в місті Ківерці по вулиці Вишневецького, 3а Ващук  Зої Іванівні.
  26. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Бортник Лідії Іванівні.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Матвєєву Олексію Віталійовичу.
  29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)  для ведення особистого селянського господарства.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки в селі Муравище Герасим’юку Михайлу  Олександровичу
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу в оренду земельної ділянки  в місті Ківерці по вулиці Соборності, 31 Сиротинському Олександру Володимировичу
  32.  Про розірвання договору оренди землі укладеного з Ківерцівським міським споживчим товариством та дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:2700.
  33. Про розірвання договору оренди землі укладеного  з Романовською Нелею Мефодіївною та Мельником Євгеном Івановичем та дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:3053. 
  34. Про припинення Ківерцівському міському споживчому товариству права користування земельною ділянкою кадастровий номер 0721810100:01:001:6205 та внесення змін до договору оренди землі .
  35.  Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  Башем Віталієм Михайловичем. 
  36. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та Грибом Вадимом Андрійовичем. 
  37. Про передачу в оренду земельних ділянок Кропивському Ігорю Олександровичу  в місті Ківерці по вулиці Кравчука академіка, 2а,4.
  38. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  Плахтою Олександром Павловичем 
  39. Про передачу Байциму Анатолію Федоровичу, Башу Віталію Михайловичу, Байцим Галині Іванівні в оренду земельної ділянки  в місті Ківерці по вулиці Шевченка, 20 
  40. Про накладення мораторію на прийняття рішень щодо погодження дозволів Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області  на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства у межах Сокиричівського та Суського старостинських округів Ківерцівської міської ОТГ з земель державної.
  41. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою продажу права оренди на земельних торгах.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.