Пошук

Літній відпочинок ківерчан в польському таборі «Крокус» м. Томашов Любельського

Дата: 12.07.2019 21:19
Кількість переглядів: 793

В середу, 10 липня, 10 обдарованих дітей міста повернулись із літньої оздоровчої поїздки міста Томашов Любельський Республіки Польща. Десять днів учасники подорожі мали змогу познайомитись та стати безпосередніми повноцінними таборянами польського оздоровчого літнього табору «Крокус». Цього річ, табір працював під гаслом «На стежині пригод», тож діти, спільно із польськими ровесниками відвідали різноманітні екскурсії в м.Сандомєж, м.Юзефув, м.Люблін, ставали учасниками всіляких пригод та захоплюючих розваг. Ознайомилися з історією та мальовничими краєвидами, замками, підземеллями, пам’ятками архітектури та старовинними вуличками міст цього краю. Відвідали міні-лабораторії, де проводили досліди.

Гарно та насичено діти проводили своє дозвілля з польськими дітьми. Грали у футбол, волейбол, настільний теніс та цікаві ігри з аніматорами. Незабутнім залишиться в спогадах час проведений в Макдональдсі, піцерії та теревені із смачним морозивом.

Назавжди в пам’яті залишиться день прощання, зі сльозами на очах.

Сподіваємося, що міжнародна співпраця між містами активно розвиватиметься і надалі, і ще не один десяток дітей нашої громади матиме змогу відвідати партнерські міста за кордоном.

Дана поїздка була організована Ківерцівською міською радою. 

Ківерцівська міська рада висловлює щиру подяку бургомістру міста Томашов Любельський Вохчеху Жуковскі та спеціалісту міської ради з питань міст- партнерських міста Томашов Любельський Моніці Носек за запрошення та чудову можливість відпочинку для наших дітей; депутату Ківерцівської міської ради Петру Чайці, ПП Андрію Поліщуку та Миколі Залевському за забезпечення перевезення дітей за кордон.

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.