Асоціація міст України повідомляє

Дата: 22.07.2019 12:50
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Серед проблемних питань розвитку місцевого самоврядування в Україні, вирішення яких вважається пріоритетним, Асоціація міст України неодноразово наголошувала на необхідності виконання Урядом завдань, передбачених п. 10 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу, зокрема, щодо забезпечення КМУ до 1 березня 2020 року затвердження державних соціальних стандартів і нормативів в описовому та вартісному вигляді за кожним із делегованих державою місцевому самоврядуванню повноважень.

Міністерство культури також долучилося до процесу вдосконалення  державних стандартів і нормативів при наданні громадянам гарантованих державою культурних послуг. Так, в 2019 році за підтримки АМУ Мінкультури розробило та затвердило на Уряді розпоряд-ження КМУ від 22.05.2019 № 355-р «Про затвердження Плану заходів щодо реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами».

Шановні мешканці  громади, в зв’язку з цим виконавча дирекція Асоціації міст України звертається до Вас з проханням опрацювати електронну опитувальну форму (анкету) Мінкультури, розміщену за адресою:   https://bit.ly/2XMIKEd . Результати  використовуватимуться в подальшому для обґрунтування позицій міст, селищ та ОТГ-членів АМУ під час внесення змін до НПА, спрямованих на реформування державних соціальних стандартів і нормативів у сфері забезпечення громадян культурними послугами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних