Святкування 28-ї річниці Незалежності України у Ківерцях

Дата: 26.08.2019 15:15
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

З Днем народження, Україно!

24 серпня в міському парку ім. В. Івасюка КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області» разом з усією країною святкував День Незалежності України. Традиційно педагоги та вихованці активно долучилися до загальної концепції святкового дійства.

З нагоди свята відбувся концерт за участю творчих колективів закладу. Вокальний ансамбль «Співаночка», керівник Тетяна Людвік, як завжди продемонстрував високий рівень вокального мистецтва. Особливий відгук отримав незрівнянний виступ солістки ансамблю Вікторії Арчибасової, яка виконала пісню «Моя Україна». Усі хореографічні композиції від народного театру танцю «Зорецвіт», керівник Марія Щербатюк, сприймалися бурхливими оплесками. Танцювальна композиція «Квіти України»  порадувала глядачів майстерністю виконання та яскравим сценічним вбранням. Вихованці студії естрадного вокалу «Домісолька», керівник Світлана Дем’янчук, теж зачарували глядачів щирим та воістину дитячим виконанням.

Приємно зазначити, що директор закладу Леся Куліба та вихованці зразкової театральної студії «Мельпомена», керівник Валентина Гоманюк, долучилися до святкової акції «Бібліотечний уїк-енд». Піднесено та велично лунали поетичні твори у їх незабутньому виконанні.

Протягом святкового дня для ківерчан та гостей міста працювали тематичні фотозони, виставки та інсталяції «Мальовнича Україна» на яких були представлені творчі роботи вихованців закладу, які стали переможцями у Всеукраїнських виставках «Знай і люби свій край» та «Наш творчий пошук тобі, Україно». Усі вироби дихали народним колоритом, національною патріотикою та сучасною стилістикою у декоративно-вжитковому мистецтві.

На центральній алеї парку відбулися презентаційні майстер-класи з квілінгу - Надія Якимчук, паперопластики - Ганна Стецькович та фітодизайну - Ірина Цибульська та Тетяна Ісакова. Приємно зазначити, що до участі у майстер-класах цьогоріч долучалися не лише діти та молодь, а й батьки. Раділо наше серце з того, що майструючи разом відчувався родинний дух, а тематичні композиції пропагували патріотизм та любов до рідного краю. Також протягом свята усі охочі мали змогу прикрасити своє тіло патріотичним аквагримом, який майстерно накладала Ірина Савчук. На дитячих щічках та рученятах ніби оживали: жовто-блакитні прапорці, гілочки калини, польові квіти, патріотичні абстракції. Тактильний контакт педагогів та дітей в ході спільного творива додавав приємних миттєвостей та веселково-грайливого настрою.

Діти з великим задоволенням ентузіазмом та завзяттям взяли участь у розважально-пізнавальному квесті «Я люблю Україну», модератором якого була Валентина Гоманюк. За допомогою карти учасники гри мали знайти необхідні станції та відповісти на запитання. За кожну правильну відповідь отримували по смайлику. Пройшовши усі станції та підрахувавши кількість смайликів, було визначено переможців. Квест був не тільки розважальним, а й мав пізнавальну мету. Усі питання на станціях були орієнтовані на знання історії рідного краю та України. В рамках ігрової програми діти із трепетом писали побажання нашій державі та свої мрії щодо її майбутнього на символічній карті. Приємно зазначити, що жоден з учасників квесту та ігрової програми не залишився без подарунків наданих громадою нашого рідного міста.

Тож, з Днем народження, Україно! Хай шлях незалежності буде гідним, щасливим та благословенним Господом!

Леся Куліба та Тетяна Клімчук.

 

«Бібліотечний уїк-енд»

24 серпня  у День Незалежності України у міському парку ім. В. Івасюка у локації літературній на зустріч «Все, що душа довірила словам», зібралися читачі бібліотеки, шанувальники поетичного слова з місцевими поетами: Л. Т. Костюк, Віталіною Вайс та Р. С. Марищуком.

До поетичних читань долучилися  О. Степанюк ( с. Дачне), О. Кочетова (учениця КЕШ), вихованці зразкової театральної студії «Мельпомена» (кер. В. М. Гоманюк) та Л. В. Куліба.

У спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже книга –це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.

Також бібліотекарі підготували різні фотозони, біля яких із задоволенням фотографувалися  мешканці та гості міста.

Панувала атмосфера щирості, відкритості, пошанування слова, адже поціновуючи красу слова, ми стаємо кращими, здатними доторкнутися до найпотаємніших куточків людської душі… 

Бібліотечні працівники щиро дякують усім хто долучився до літературних читань.

 

 

 

 

ГО «Станція Добра»

ГО «Станція Добра» цього річ теж долучилась до створення свята, приготувала сюрприз –  інсталяцію "Я ???? Ківерці". Зібрали однодумців та втілили мрію в життя дякуємо команді: Віктору Савицькому, Тетяні Вілігурській, Альоні та Олегу Хвиць,  Анні Тімановській, Катерині та Дарії Кельм, Альоні Максименко і волонтерам Михайлу Пашуку,  Віталію Галаху, Сергію Троянчуку та Оксані Сахарчук. Також на святі була присутня патріотична фотозона та квіткові екібани, які дівчата створювали до Дня прапора. (Хочеться щоб всюди була краса).

     ГО «Станція Добра» запросила  друзів майстрів зі своїми виробами:

Віта Довгань м. Ківерці –  вишивка хрестиком, її роботи вишиванки та рушники різних візерунків милували око на виставкових експозиціях;

 Кропивська Леся с. Славне – вишивка бісером та хрестиком  – майстер своєї справи, на виставці були її картини, рушники серветки, доріжки та вишиванки;

 Степчук Олена с. Діброва – в'язана іграшка. Її казкові герої з різних казок ніби ожили та показували виставу;

Заєць Людмила м. Ківерці – вірші та картини. З Людмилкою на святі постійно були друзі , які розповідали про її виставку та про неї. Чудова дівчина яка хоче одужати;

Марія Гонтар с. Журавичі – вишивка стрічками. Мальовнича вишивка майстрині, яка зараз мешкає в Італії, але дуже любить Україну. Її роботи можна придбати в м.Ківерці на ринку в контейнері √15;

Савчука Ігора с. Хорлупи з сиром різних смаків та рецептів, кожний зміг скуштувати цей шедеврс. Також Ігор буває у Ківерцях у вівторок, четвер та суботу на ринку або т. 0684075955;

Рачок Андрій с. Дерно з продуктами бджільництва. Мед різної витримки та структури, різнотрав'я, гречаний, соняшниковий, квітковий та ще багато різного можна придбати на ринку міста Ківерці (т.067 712 57 08).

А Яна Максименко розмальовувала дітлахів святковим аквагримом.

Станція виклалась на повну!)

 

 

Більше інформації щодо заходів:

http://kivadm.gov.ua/news/kiverchany-vidznachyly-den-nezalezhnosti-ukrayiny.html

http://kivertsi.com.ua/news/kiverchani-vidznachili-den-nezalezhnosti-ukra-ni

https://www.facebook.com/stantsiiadobra

 

Ківерцівська міська рада висловлює подяку всім хто долучився, сприяв та взяв участь у підготовці та проведенні святкових заходів з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності України 24 серпня 2019 року в міському парку ім. В Івасюка,  зокрема:

  • районному будинку культури ім. М.П.Ковальова, директору Олександру Бовканюку та всім працівникам;
  • Центру позашкільної освіти, директору Лесі Кулібі та всім працівникам;
  • керівникам та працівникам комунальних підприємств міста Ківерцівському МВУЖКГ Богдану Крупнику, КП «Ківерціводоканал» директору Петру Антоненку;
  • голові ГФ «Варта громади» м. Ківерці Володимиру Сахарчуку та всім членам ГФ хто забезпечував порядок під час заходу;
  • Ківерцівському відділу поліції Головного управління національної поліції  Волинській області;
  • Управлінню охорони здоров’я Волинської ОДА;
  • відділу культури, туризму, молоді та спорту Ківерцівської райдержадміністрації, начальнику відділу Галині Слатиніній та головному спеціалісту відділу Марії Хазанюк;
  • ДЮСШ – директору Олександру Левчуку та заступнику директора Оксані Щербинській;
  • волонтерському осередку ГО «Станція добра»;
  • ГО «Молодіжний Альянс»;
  • ПП Сергію Солтисюку,  піцерія «Станція піци», «Станція суші»;
  • Фермерському господарству «Золота нива»,  підприємцям Андрію та  Сергію Соколам;
  • Готельно-ресторанному комплексу «Сяйво-Люкс», підприємцям Сергію та Роману Мусійчукам;
  • Салону краси  «Елен» ПП Олені Гапєєвій;
  • Перукарні «Афродіта» ПП Марії Кравчук та Дарії Березнюк;
  • ПРАТ «Луцькавтодор», директору Юрію Ольховому;
  • ТЗОВ «Унідор сервіс» ПП Миколі Лисюку;
  • СГПП «Вишеньки» ПП Володимиру Безверхому;
  • депутату Ківерцівської міської ради, ПП Сергію Гетманчуку;
  • сімейному кафе-ресторану «Де Люкс» ПП Тетяні  Мандзюк;
  •  «Ресторації швидкого харчування Оленка», ПП Людмилі Ільчук;
  • ПП Валерію Каймакову;
  • ПП Ігорю Дмитруку;
  • ТзОВ «Волинська електротехнічна компанія» В’ячеславу Скалюку;
  • ТзОВ «Тартак» ПП Іоланті Смірновій;
  • ТзОВ «ІЗВУД» Юрію Збегерському;
  • Ресторації  «Гопачок» м. Ківерці ПП Тетяні Паливода;
  • Кафе «Фенікс» м. Ківерці ПП Людмилі Урбанович;
  • найкращим івенторам Волині: Іванні Остапчук, Аліні Жук та Олександру Гарбузі;
  • всім мешканцям та гостям міста, які завітали на свято!

Святково-урочисті заходи відбулись відповідно до розпорядження голови Ківерцівської міської ради №103-р від 20.08.2019р.

 

>>>ФОТОГАЛЕРЕЯ<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних