КІВЕРЦІВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ РОЗПОЧАТО РОБОТУ НАД СТРАТЕГІЄЮ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 04.09.2019 13:22
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

03.09.2019 року в приміщенні  КЗ «Центр позашкільної освіти» за участі міського голови Жгутова Володимира, радника Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Гоцалюка  Петра та радника з просторового планування «Програми U-LEAD з Європою» Степчук Катерини відбулося перше засідання робочої групи з підготовки стратегічногію розвитку Ківерцівської громади на  2019-2025 р.р. Учасники засідання дізналися про методологію стратегічного    планування, розглянули  форми анкет для опитування мешканців громади та представників бізнесу, які знають проблеми міста та сіл.

Плануючи розвиток інфраструктури громади, дуже важливим і ключовим є виявлення реальних потреб жителів, бачення проблем їх очима, визначення пріоритетів у вирішенні тих чи інших проектів. Саме тому, формуючи та створюючи головний стратегічний документ розвитку нашої громади, ми  хочемо  залучити якомога ширше коло жителів громади до співпраці, обговорення, дискусії, до живого діалогу задля написання максимально реального та якісного соціально-економічного  плану розвитку.

         Наступну зустріч заплановано провести в першій декаді жовтня з громадськими організаціями та ативістами про, що буде повідомлено на сайті міської ради. Згідно розпорядження міського голови керівником робочої групи з розробки стратегії розвитку громади визначено першого заступника міського голови Мисковця Ігоря, заступником голови робочої групи – серкретаря міської ради Баранович Оксану.

         Бажаючих долучитися до участі у написанні стратегії розвитку громади, прохання звертатися до головного спеціаліста з проектної діяльності - Матвійчук Ольги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних