Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва гаражів в районі вулиці Шкільна, 28 у м.Ківерці

Дата: 23.09.2019 13:48
Кількість переглядів: 357

 

         Проект  «Детальний план території  земельної ділянки  для будівництва гаражів в районі вулиці Шкільна,28 у м.Ківерці Ківерцівського району»  розроблений ПП «ТМС» на замовлення Ківерцівської міської ради.

          Підставою для розроблення проекту є рішення  Ківерцівської міської ради №23/20 від 24.11.2017 року. Територію ДПТ пропонується використати для будівництва та обслуговування 162 гаражів боксового  типу і допоміжних будівель та споруд, впорядкування  прилеглих територій,  а також  влаштування  нормативних під’їздів, проїздів і майданчиків  згідно вимог будівельних норм.    

          Загальна площа в межах ДПТ – 1,4579 га, в тому числі: -  0,9082 га для будівництва  гаражів для легкових автомобілів, - 0,2835 га – зелена зона, - 0,2662 для будівництва та обслуговування меліоративного  каналу та 0,10 га – для будівництва і обслуговування  станції технічного обслуговування  легкових автомобілів на 5 постів.       

          Детально ознайомитися з проектом «Детальний план території  земельної ділянки  для будівництва гаражів в районі вулиці Шкільна,28 у м.Ківерці Ківерцівського району» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради www.kivrada.gov.ua та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14   (понеділок – пятниця , з 8.00 год до 16.00 год).

            Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 23.09.2019 по 23.10.2019 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

            Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є начальник відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна апарату міської ради та її виконавчого комітету земельних відносин  П.Кочетов (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).Фото без опису

 

Міський голова                                                                                      В. Жгутов

 

>>>Пояснювальна записка<<<

>>>Проектний план<<<

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних