Пошук

ПРОДОВЖУЄМО ОБГОВОРЮВАТИ ПРОГРАМУ ПІДТРИМКИ ЕНЕРГОМОДЕРНІЗАЦІЇ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ ФОНДУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ З ГОЛОВАМИ ОСББ

Дата: 24.09.2019 15:40
Кількість переглядів: 439

У понеділок, 23 вересня, о 16 год. у Центрі позашкільної освіти Петром Лавренюком, представником Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування та Іриною Бойко, спеціалістом з розвитку громад, регіональним координатором ПРООН  (Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй) з досягнення цілей сталого розвитку у Волинській області, було проведено навчання-тренінг з питання

«Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків Фонду енергоефективності».  

На зустрічі були присутні голови ОСББ міста Ківерці та працівники Ківерцівської міської ради: Таїса Цюрак, начальник відділу земельних відносин, і Петро Кочетов,  начальник відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна.

Всі учасники навчання-тренінгу показували неабияку зацікавленість до питання, що розглядалося. Голови ОСББ брали активну участь в обговоренні, ставили запитання, виявляли інтерес до Програми.

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків Фонду енергоефективності створена лише для ОСББ. Понад 3 млрд грн передбачила держава на фінансування Програми.

Суть Програми в тому, щоб кожне ОСББ мало можливість подати заявку на отримання гранту для вирішення тої чи іншої проблеми з енергомодернізації багатоквартирного будинку (з розширеним описом заходів з енергоефектив-ності можна ознайомитися за посиланням https://eefund.org.ua/sites/default/files/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81_%D0%BF%D1%8
0%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8/RozshyrenyiOpys
Zaxodiv_Program_16_08_19_final_PUBLISH1.pdf
).

Обовязковою умовою подачі заявки є попереднє проведення енергоаудиту будинку. Лише енергоаудит будинку дає можливість подати заявку на отримання коштів від держави на проведення заходів з енергомодернізації. Можна отримати компенсацію на проведені енергоощадні заходи від 50 до 70 % витрачених ОСББ коштів.

Петро Лавренюк та Ірина Бойко наголосили, що кожен голова ОСББ матиме змогу індивідуально зустрітися зі спеціалістами з даного питання для консультацій.

Контактні телефони: Петро Лавренюк – 099 451 54 54,

                                    Ірина Бойко – 066 712 03 74.

 

Підготувала Людмила Михайленко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.