Центр скликає друзів

Дата: 25.09.2019 10:04
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

Щорічно, тільки-но літо передасть естафету осені, КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області» гостинно відкриває двері і запрошує всіх, хто бажає, у чарівний світ творчості та таланту.

Отож, 19 вересня  у  КЗ «ЦПО» відбулася презентація закладу «Центр скликає друзів». На святі були присутні вихованці закладу, діти, які вперше завітали, педагоги, батьки та жителі м. Ківерці. 

У вітальному слові до присутніх Ганна Стецькович, заступник директора закладу, повідомила про те, що за результатами минулого навчального року педагогічним та учнівським колективами   було здобуто 107 нагород, які підтверджені грамотами, дипломами та подяками. З них 35 – нагороди за підсумками участі у Міжнародних та Всеукраїнських виставках, конкурсах, фестивалях. Зі 107 нагород: 88 – це нагороди наших вихованців, 19 – нагороди наших педагогів.

В рамках презентації закладу працювало містечко майстрів «Диво рукотворне», модераторами в якому були керівники гуртків: Олена Рубашна, Мирослава Дудко, Надія Якимчук, Світлана Черкашина, Ірина Цибульська та Тетяна Ісакова. Усі бажаючі мали змогу ознайомитися з техніками паперопластики, вишивкою стрічками, розписом по склу, займалися художнім ткацтвом, виготовляли ароматичні мішечки (саше) та «ляльки-травнички». В цікавому форматі для усіх присутніх були проведені театралізовані етюди за участю вихованців зразкової театральної студії «Мельпомена», керівник Валентина Гоманюк. Наталією Кобиль, керівником гуртка «Англійський клуб», було проведене показове інтерактивне заняття на тему: «Why do we need hobbies?». Приємно, що вперше у нашому закладі відбулася презентація гуртків туристсько-краєзнавчого напряму, де вихованці прийняли активну участь в майстер-класах з техніки в’язання туристичних вузлів та ознайомилися з окремими елементами техніки пішохідного туризму, керівники: Валерій Оліферчук, Павло Табенський.

На святі порадувала дітвору виставка тварин, де були представлені декоративні кролики, лабораторний пацюк, червоновухі черепахи, морська свинка, хом’як та ін..

Приємні враження отримали усі присутні від концертної програми. У ній були представлені вокальні та хореографічні номери народного театру танцю «Зорецвіт», керівник Марія Щербатюк, вокального ансамблю «Співаночка», керівник Тетяна Людвік та студії естрадного вокалу «Домісолька», керівник Світлана Дем’янчук. Особливо динамічно та цікаво було проведено флешмоб за танцювальною картинкою Світлани Черкашиної.

 Екскурсійна презентація закладу порадувала усіх гостей свята творчими роботами вихованців та керівників. Також в рамках святкового дійства почесними грамотами КЗ «Центру позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області», директор Леся Куліба, було нагороджено 11 вихованців за успішне виконання навчальних програм гуртків за підсумками минулого навчального року. А саме: Зоряну Бондарук, вихованку зразкової творчої майстерні декоративно-ужиткового мистецтва «Перлина», керівник Мирослава Дудко; Надію Мохнар, вихованку гуртка «Художнє ткацтво», керівник Світлана Черкашина; Софію Кравчук, вихованку гуртка «Паперопластика», керівник Надія Якимчук; Анну Федун, вихованку студії естрадного вокалу «Домісолька», керівник Світлана Дем’янчук; Людмилу Мельничук, вихованку вокального ансамблю «Співаночка», керівник Тетяна Людвік; Анастасію Лисюк, вихованку зразкової театральної студії «Мельпомена», керівник Валентина Гоманюк; Маргариту Ярмолюк, вихованку гуртка виготовлення сувенірів «Колорит», керівник Олена Рубашна; Наталію Качинську, вихованку гуртка «Юні квітникарі», керівник Ірина Цибульська; Софію Портечко, вихованку гуртка «Юні акваріумісти», керівник Тетяна Ісакова; Аліну Салецьку, вихованку гуртка «Природні символи України», керівник Ганна Стецькович та весь колектив народного театру танцю «Зорецвіт», керівник Марія Щербатюк.

Свято пройшло атмосферно, цікаво та невимушено. Стихла музика, розійшлися гості, а що ж залишилося? А залишилися мрія і надія на те, що спільна робота педагогів та дітей знову і знову підійматиме нас на нові творчі вершини!

Любі діти! Шановні батьки! Гостинно запрошуємо Вас в КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області». Для дітей нашого міста та району працюватимуть: вокальні, хореографічні, гуманітарні, декоративно-вжиткові, науково-технічні, еколого-натуралістичні та туристсько-краєзнавчі гуртки, студії і творчі об’єднання. Пам’ятайте, що наш заклад завжди готовий зустріти нових друзів! Наші двері гостинно відкриті для Вас. Нехай вічно живе країна краси, доброти і невичерпної дитячої творчості! В добру путь у навчання та пізнання!

Педагоги закладу Світлана Черкашина та Тетяна Клімчук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних