Пошук

Про скликання 9 сесії ОТГ

Дата: 10.10.2019 08:49
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 23.10.2019 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання дев’ятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання у в актовому залі Центру позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука,1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання дев’ятої чергової сесії Ківерцівської міської ради сьомого скликання.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради 1/35 від 18.01.2019 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчого комітету».
  3. Про створення юридичної особи публічного права - відділ капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради.
  4. Про створення юридичної особи публічного права- гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради.
  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  6. Про розгляд електронної петиції «Включення до плану заходів Програми «Міські дороги на 2020 рік» капітальний ремонт вулиці Міцкевича в м. Ківерці», яка надійшла на адресу Ківерцівської міської ради.
  7. Про затвердження Програми "Питна вода Ківерцівської ОТГ" на 2020 рік
  8. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 201-2021 роки.
  9. Про внесення змін в Програму «Міські дороги» на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  10. Про внесення змін до Програми «Дорожній рух та його безпека на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  11. Про внесення змін в Програму соціального захисту населення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  12. Про затвердження розпорядження міського голови, прийнятого в міжсесійний період.
  13. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.
  14. Про затвердження Комплексної Програми розвитку агропромислового комплексу Ківерцівської  міської ради на 2019-2020 рік.  
  15. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.01.2019 № 1/50 «Про міський бюджет на 2019 рік». 
  16. Про розгляд звернення квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський про надання пільг по сплаті земельного податку на 2020 рік
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невизначених земельних ділянок  С(Ф)Г //Золота нива// 
  18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невизначених земельних ділянок  ФГ «Гранд – Агро 2019» 
  21. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)  для ведення особистого селянського господарства
  22. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  Прокопчуку  Миколі Климовичу
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  Щуруку  Андрію Ярославовичу 
  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок  колективної власності КСП «Муравищенське» на території Сокиричівського старостинського округу Ківерцівської міської ради. 
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок  колективної власності АПТ «Урожай» на території Сокиричівського старостинського округу Ківерцівської міської ради.
  26. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства
  27. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва. 
  29. Про внесення змін в рішення №2/35 від 14 березня 2019 року та №5/18 від 26 червня 2019 року «Про  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»
  30. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду
  31. Про розгляд заяви Войцицького Валентина Миколайовича. 
  32. Про розгляд заяви Мельник Алли Юхимівни.
  33. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  34. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних