Привітання міського голови до 75-річниці з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників

Дата: 25.10.2019 15:55
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

28 жовтня 2019 року – знаменна в історії України і в житті кожного з нас дата – 75-річниця з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Перемогу. Вшановуємо пам’ять мільйонів мужніх захисників, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

Тож бажаємо всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям здоров'я, добробуту, тепла й затишку у ваших сім’ях.

Мирного і світлого неба нашій рідній Україні!

Шановні земляки! Будьмо гідними наступниками героїчного покоління визволителів, бережімо стабільність та мир, гуртуймося для того, щоб спільними зусиллями зробити прийдешній день кращим.

 

З повагою, міський голова Володимир Жгутов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних