Ми завжди пам’ятатимемо про воїнів-визволителів України

Дата: 28.10.2019 14:38
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Сьогодні, 28 жовтня, з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, відбулося покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдатові на Меморіалі Слави у міському парку імені Володимира Івасюка.

         У покладанні взяли участь Володимир Жгутов, міський голова,

Олександр Гурський, голова Ківерцівської районної ради, Юліан Таранчук, перший заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації.

         У своєму виступі Володимир Жгутов зазначив, що у день визначної дати для всієї України, 75-річчя визволення від фашистських загарбників, треба віддати належне цій події і тим людям, які звільнили нашу державу від нацистського рабства.

Він наголосив на тому, що, на жаль, історія повторюється і на Сході нашої країни знову гинуть хлопці, захищаючи її незалежність. «Дуже хочеться, щоб ніколи не було повторення. Сьогодні ми тут, на цьому священному місці, щоб віддати шану тим воїнам, які вже ніколи не повернуться з поля бою», - сказав Володимир Володимирович.

Очільники влади поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдатові та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. У церемонії також взяли участь представники міських комунальних закладів.

Зміст дійства був підсилений виступом аматорів сцени Ківерцівського РБК ім. Михайла Ковальова, у виконанні яких прозвучали патріотичні пісні та слова шани і памяті про героїв-захисників України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних