30 жовтня 2019 року з ініціативи громадської організації «Центр ЮА» були проведені публічні консультації за темою «Чи продовжувати оптимізацію освітньої мережі Ківерцівської ОТГ?»

Дата: 01.11.2019 11:42
Кількість переглядів: 1101

 

30 жовтня 2019 року з ініціативи громадської організації «Центр ЮА» у приміщенні КЗ «Центр позашкільної освіти Ківерцівської районної ради Волинської області» були проведені публічні консультації за темою «Чи продовжувати оптимізацію освітньої мережі Ківерцівської ОТГ?». (Формат публічних консультацій передбачає збір груп інтересів в одному місці в один час щодо обговорення проблеми, на яку немає однозначного вирішення).Фото без опису

У консультаціях взяли участь представники різних груп інтересів. Від

Волинської обласної громадської молодіжної організації «Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив» консультації надавав її керівник Петро Лавринюк, Ківерцівську ОТГ представляв міський голова Володимир Жгутов, від відділу освіти Ківерцівської РДА були присутні начальник Микола Грибук, голова районної організації профспілки працівників освіти та науки Євгенія Бабійчук, від КЗ «Центр позашкільної освіти» - директор Леся Куліба. Проблеми шкіл Ківерцівської громади озвучували директори і вчителі міських та сільських шкіл. На зустрічі були присутні депутати Ківерцівської міської ради та представники громадськості. Від ГО «Центр ЮА» проводила публічні консультації Марія Доманська, представниця цієї громадської організації в області.

Ключовим аспектом обговорення проблеми було фінансове забезпечення шкіл, спроможність громади дофінансовувати освітні заклади, адже державної субвенції не вистачає в повному об’ємі на зарплати педагогічним працівникам. Порушувалося питання наповнення класів та поділу на групи при вивченні української і англійської мов за формулою, запропонованою Кабінетом Міністрів України.

 

Докладніше про хід зустрічі ви можете дізнатися, переглянувши відео та матеріали за посиланням https://vo.suspilne.media/news/44940.

 

                                                                       Підготувала Людмила Михайленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних