Пошук

Повідомлення про громадські слухання

Дата: 14.11.2019 15:03
Кількість переглядів: 419

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок на вул. Незалежності в м. Ківерці Ківерцівського р-ну, Волинської області».

 

          Проект  «Детальний план території земельних ділянок на вул. Незалежності в м. Ківерці Ківерцівського р-ну, Волинської обл» розроблений КП «БТІ-Плюс» на замовлення Ківерцівської міської ради.

          Підставою для розроблення проекту є рішення  Ківерцівської міської  ради  від 25 вересня  2019 року №8/11 «Про містобудівну документацію». Цільове призначення земельної ділянки  в межах проектного ДПТ – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Згідно із завданням на проектування в межах території проектування передбачається розташуання індивідуального житлового будинку.

           Загальна площа проектної ділянки – 0,0491 га

           Детально ознайомитися з проектом «Детальний план території земельних ділянок на вул. Незалежності в м. Ківерці Ківерцівського р-ну, Волинської обл.» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради rada@kivrada.gov.ua та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – п'ятниця з 08.00 до 16.00).

            Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 14.11.2019 по 14.12.2019 року  за  адресою: 45200,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

            Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є начальник відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна апарату міської ради та її виконавчого комітету Кочетов П.П..  (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

>>>ДОДАТКИ<<<

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.