Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 19.11.2019 13:29
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 22.11.2019 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  3. Про містобудівну документацію.
  4. Про затвердження Положення про оренду земельних ділянок та встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про внесення змін в рішення №8/34 від 25 вересня 2019 року «Про  надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
  6. 3.Про внесення змін в рішення №34/23 від 22 листопада 2018 року «Про  дозвіл приватному акціонерному товариству «Волиньобленерго» на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок»
  7. 4.Про внесення змін в рішення Суської сільської ради  №27/3 від 18 жовтня 2018 року «Про передачу в оренду земельної ділянки Чайці Олександру Феофановичу»
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для колективного садівництва.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення Костечко Ларисі Миколаївні.
  10. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 0721886600:11:001:0471  та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Кушнірук Юлії Юріївні.
  16. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  Козярчуку Віталію Вікторовичу.
  17. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд  Пугачук Наталії Вікторівні.
  18. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Орнамент».
  19. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Довіра-Ківерці».
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  21. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  23. Про погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  24. Про поновлення договору оренди землі укладеного з ПП «Базис-Луцьк».
  25. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Ківерцівською міською радою та  підприємцем Борульник Валентиною Федорівною. 
  26. Про надання Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» в постійне користування земельних ділянок у місті Ківерці по вулиці Вишневецького, 3а.
  27. Про розгляд заяви Веселухи Ірини Валеріївни.
  28. Про розгляд клопотання  ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» ДП «Волинський облавтодор» філфя «Луцька ДЕД» про зільнення від сплати земельного податку.
  29. Про розгляд заяви Ставецької Ніни Федорівни.
  30. Різне.

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних